Recenze CD z Ministry of Sound

Vydáno 25.01.2007 | autor: redakce

Ministry Of Sound už dávno není jen taneční klub, ale také label, který na sklonku roku vydal řadu zajímavých kompilací. O čtyřech z nich se rozepsal Milan Kroužil.

Recenze CD z Ministry of Sound Recenze CD z Ministry of Sound

The Sounds of Playboy – Housexy


Slavný klub Ministry of Sound již rok prezentuje noc s názvem Housexy. Tato akce začínala na menší stagi v k MOS, ale stále se rozrůstá a nyní už dokonce pořádá i turné po celém světě. Své partnery si ovšem pečlivě vybírá…
Rezidentní DJ této noci Nick Bridges namixoval double CD, které se nese v rytmu melodického zpívaného housíku a nechybějí tu ani vlivy módního electra. Najdeme tam třeba Angie Stone, ATFC, David Guetta, Mark Knight, Freemasons a Gus Gus.

David Guetta presents Fxxx Me I´m famous!


Pod hlavičkou Ministry Of Sound vyšel namíchaný dvojkomplet od Davida Guetty. Známý Francouz jej namixoval velmi precizně a sebevědomě. Mix je doslova nadupaný melodickými houseovými a electro hity z poslední doby. Autorsky se presentuje se jak sám Guetta, tak Till West and DJ Delicious, Bob Sinclair, Steve Angello, Andy Cato, Erick Morillo, Da Hool, Loleatta Holloway, Richard F…

Mos Sessions mixed by Axwell



Toto je dle mého názoru nejlepší CD mix z letošní produkce MOS. Producentský hitmaker Axwell se opravdu vytáhl. První disk je velmi chytlavý, úžasně nápadité přechody mezi jednotlivými tracky vás nenechají v klidu. Naleznete na nich samotného Axwella, dále třeba Underworld, Nelly Furtado, Kurda Mawericka či Whirpool Productions v novém remixu. Nechybí ani Sunkids a Bob Sinclair.
Druhý CD nezaostává, i když je stylově trochu odlišné – spíše v duchu deep electra a breaků. Má ovšem úžasný spád… V poslední době mám štěstí na spostu kvalitních mixů tohoto typu, ovšem ten Axwellův nad nimi ční o třídu výš!

Sessions mixed by Andy Cato


Jedna polovina Groove Armady Andy Cato namixoval velmi pestrou kompilaci. Celý mix se nese v duchu deep house, breaku a starších houseových klasik a Cato na něm nezapře velkou hudební vyzrálost, talent a cit.
Toto jeho dílko je vyloženě určeno fajnšmekrům a znalcům nezávislé taneční scény. Jedná se o velmi promyšlený mix, který bude mít svojí hodnotu i za několik let.
Na kompilaci najdete tracky od samotného Andyho, dále třeba houseovou klasika Roberta Owense I´ll Be Your Friend a jsou tu i Unit 4, Kerri Chandler, Hakan Lidbo, Gus Gus nebo Liberty City.


Tyto i jiné nahrávky můžete slyšet v pořadu Clubmix Milana Kroužila na Dance Radiu každou neděli od 20 hodin.

www.danceradio.cz



0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít