LIVE: Kylie Minogue nemá natřásání zadku zapotřebí

Vydáno 22.10.2014 | autor: redakce

Kylie Minogue vystoupila v Praze již potřetí a řady byly tentokrát mírně prořídlé. Australská zpěvačka však rozhodně není za zenitem - zpívá, vypadá a tančí snad nejlíp za svou kariéru.

LIVE: Kylie Minogue nemá natřásání zadku zapotřebí LIVE: Kylie Minogue nemá natřásání zadku zapotřebí


Kylie Minogue prague06 full


KYLIE MINOGUE

O2 arena, Praha
21. 10. 2014

Poloprázdná aréna během vystoupení předskokanů se nezaplnila ani s příchodem australské zpěvačky, a to i přesto, že Kylie byla nucena zrušit celou německou část turné kvůli finančním problémům pořadatelů. Z tribun i z placu tak občas zavlálo pár německých vlajek, ani sousedská delegace však nepomohla halu naplnit a vyvstala otázka, zda bylo příčinou neodstatečné promo, nebo zda již zpěvačka nemá co nabídnout.

To však Kylie vyvrátila hned v úvodu, kdy se na pódiu objevila na gauči ve tvaru pusy v sexy červeném kostýmku. Naštěstí se nekonala přesládlá láskyplná show vzpomínající čtyřicátnice, ale nadupaná party like in 1999. Kylie Minogue nejen že vypadá skvěle, ale na rozdíl od mnohých popových div nenutí fanoušky sledovat tupou světelnou show s playbackem a natřásáním zadku, ale celý repertoár poctivě odzpívá.

Kylie Minogue prague01

Kylie Minogue prague05

V první část koncertu zazněly hity z posledních alb X a Kiss Me Once, jako Les Sex, In My Arms či Wow a po pauze vyplněné projekcemi a tanečníky začala pořádná diskotéka se světelnými efekty, kde v taneční úpravě zazněly hity Spinning Around, On a Night Like This či sexy singl Slow z alba Body Language.

Posléze se zpěvačka převlékla do dortíkově růžového outfitu, který se skvěle hodil k její osmdesátkové éře okolo singlu I Should Be So Lucky. Postupně z oblečku strhávala jednotlivé vrstvy, až se na pódiu producírovala jen v kalhotkách a korzetu a uvedla tak nejvíc žhavou část vystoupení ve stylu S&M.


Po opětovné změně garderóby do latexu Kylie zazpívala cover Need You Tonight od INXS, Sexercize za doprovodu softporno projekcí z posilovny a následně zazněl singl Can't Get You Out Of My Head, který v tomto kontext dostal úplně jiný význam. Fanoušci v prvních řadách vytáhli transparenty s jednotlivými slabikami z refrénu "La La La" rozepsané na jednotlivých papírech a Kylie jim následně se smíchem poděkovala, že takhle aspoň nezapomněla slova.

Kylie Minogue prague02

Kylie Minogue prague03

Ze zadních řad se po této latexové části ozvalo intelektuální zvolání: "Ale to bylo celé strašně sexistické". Jenomže australská diva vše předvádí s grácií a stylem a nemáte pocit znásilnění nevkusem jako v případě nevkusné Miley Cyrus či obscénní Rihanny.

Před ploužákovou pasáží zazněl ještě duet Kids (v originále jej zpívá s Robbiem Williamsem) a následně zpěvačka ukázala svou něžnější tvář během songů Beautiful, Kiss Me Once či Love At First Sight. Zpívanky v romantických šatech však byly nejnudnější částí vystoupení.

Kylie před závěrem pozvala na pódium fanouška z Německa, aby si s ní udělal fotku, a zazpívala několik hitů na přání publika jako Confide In Me, Come Into My World či In Your Eyes a jelikož to prý po ní vždy (kupodivu) lidi chtějí, zazpívala i svůj první singl Locomotion.

Show zakončila gay hymnou All The Lovers a prvním singlem z poslední desky Into The Blue. Kylie Minogue celkově dokázala, že půlku svých popových kolegyň strčí pěvecky do kapsy, že umí předvést mnohem lepší disco show než ty o generaci mladší a že na tom v blízké době nehodlá nic měnit. Přestože na vyprodanou O2 arenu už to nestačí. {vypnoutlink:Kiss}

text: Tereza Vavroušková, foto: facebook Kylie Minogue 

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít