LIVE: Onyx v Rock Café řádili pekelně, ale krátce

Vydáno 06.02.2017 | autor: Daniel Nádler

Pražské Rock Café opět otevřelo brány pekel dvěma černošským luciferům. Hiphopeři Onyx se totiž nebáli pořádně zamávat atmosférou celého klubu.

LIVE: Onyx v Rock Café řádili pekelně, ale krátce Onyx v Rock Café řádili pekelně, ale krátce. Foto: Adam Janata


ONYX 
ROCK CAFÉ, PRAHA
2. 2. 2017

Než vůbec celá hlavní atrakce dorazila, české publikum hltalo představení, o které se postaral DJ Fatte z domácího labelu Ty Nikdy. Každou minutou poté začínala atmosféra čím dál tím víc houstnout. Nakonec pravý hurikán dorazil na pódium, a přestože v klubu vládlo úmorné vedro, Fredro Starr i Sticky Fingaz přiskákali v zimních bundách a šálách. Záda jim bez jakéhokoliv pochybení nekryl nikdo jiný než DJ Illegal z německého uskupení Snowgoons. 

Onyx v Rock Café svlékali bundy: Prahu rozhoupal drsný rap z New Yorku

Rušnou nocí zazněly všechny zásadní fláky a hity jako Slam, Raze It Up nebo WakeDaFucUp. Pódium a publikum mezi sebou mělo výbornou interakci a když se vzdával hold hvězdám jako Tupac, Sean Price nebo Ol' Dirty Bastard, každý cítil vzájemnou soudružnost a sílu.

vložte odkaz, text nemažte



Devadesátkový hip hop z New Yorku pořádně nakopl celé české publikum a ukázal, že oldschool ještě nevymírá. Jediné hořké zklámání přinesla délka koncertu, protože ta čítala kolem tři čtvrtě hodiny. Mnoho fanoušků bylo z této skutečnosti lehce rozladěno. Bezpochyby se ale i tak návštěva vyplatila, a kdo na tomto mejdanu chyběl, přišel o skvělý rapový začátek roku.

text: Daniel Nádler, foto: Adam Janata

Témata: Onyx, Rock Café, rap, koncerty

4,00

čtenáři

hlasuj
zavřít