LIVE: The Neighbourhood - pozor na to, koho milujete

Vydáno 17.08.2016 | autor: redakce

Po méně než půl roce se miláčci dívčích srdcí The Neighbourhood opět podívali do našeho hlavního města. Tentokrát se místo klubového koncertu jednalo o vystoupení pod širým nebem.

LIVE: The Neighbourhood - pozor na to, koho milujete The Neighbourhood se nechávají fotit jen černobíle. Foto: Tomáš Rýdl


THE NEIGHBOURHOOD

RIEGROVY SADY, PRAHA
16. 8. 2016

Jako předkapela vybraní losangeleští BØRNS byli dle ohlasů ze všech stran skvělou volbou. Nejen, že svými vhodně zvolenými písněmi a celkově dobře postaveným setem na začátek akce zaujali drtivou většinu přítomných posluchačů, dle některých hlasů dokonce i přehráli headlinery večera The Neighbourhood. BØRNS, kteří se ve světě těší každým dnem větší přízni, se k nám nepochybně ještě vrátí, ať už opět jako předskokané, nebo třeba i rovnou v rámci svého samostatného turné.

FOTOREPORT: The Neighbourhood letos podruhé v Praze, tentokrát pod širým nebem!

STROMY PŘEKÁŽELY VE VÝHLEDU

The Neighbourhood lákali na stále rostoucí haló kolem sebe. Už v březnu hlásil Lucerna Music Bar vyprodáno, nynější Riegerovy sady sice působily vzdušněji, přesto pořadatelé hlásili, že všechny vstupenky opět zmizely. Skalní fanynky si i tak svoje místo před pódiem našly.

vložte odkaz, text nemažte



Na různých místech areálu, který po bližším rozhlédnutí stále méně připomínal koncertní prostor, se však lišila míra nadšení z vystoupení. Zatímco v předních řadách si téměř každý koncert užíval a plul s kapelou na společné vlně euforie, v zadních prostorech už publikum jaksi prořídlo a i projevy nadšení se zdály být znatelně menší. A ač skupiny zahrála svůj set patrně přesně tak, jak sama chtěla, světlé momenty jako by se ztrácely mezi stromy překážejícími výhledu na pódium, občasným zvukovým šumem a až příliš mnoha rozptylujícími faktory ze všech stran.

Návštěvníci si stěžovali hned na několik faktorů, ať už to byly právě stromy před pódiem, horší zvuk nebo to, že kapela odehrála kratší set, než čekali, a žádnou píseň nepřidala. Nutno podotknout, že snad jen první z výše zmíněných bodů je relevantní informace pro pořadatele, s ostatními se už zkrátka musí vypořádat fanoušci se samotnou kapelou.

text: Matěj Chalupa, foto: Tomáš Rýdl

Témata: The NeighbourhoodBØRNS, Riegrovy sady, koncerty

3,00

čtenáři

hlasuj
zavřít