TOP 5 festivalu The Legends Rock Fest: Pohodová atmosféra, zábava pro děti i skvělá organizace

Vydáno 24.07.2018 | autor: Nicola Bernard

To, co začalo pár let zpátky jako soukromý sen pořadatele Zdeňka Lhoty o vlastním festivalu, se pomalu stává tradicí. Při sedmém ročníku už se to tak dá říci. Podle slov návštěvníků předchozích ročníků má akce v Hořicích v Královéhradeckém kraji kouzlo neopakovatelné přátelské atmosféry a domácí pohody se skvělou muzikou. Areál letos přivítal rekordní počet návštěvníků.

TOP 5 festivalu The Legends Rock Fest: Pohodová atmosféra, zábava pro děti i skvělá organizace TOP 5 festivalu The Legends Rock Fest: Pohodová atmosféra, zábava pro děti i skvělá organizace


THE LEGENDS ROCK FEST
HOŘICE
20. - 21. 7. 2018


TIPY NA VÝLET

Kdo se vydá do Hořic za muzikou, může si zde udělat i menší dovolenou s výlety do okolí. Výhled z Masarykovy věže samostatnosti, blízké koupaliště, cyklostezka, možnosti pěší turistiky – to vše přímo na místě. Dále je možno vyjet do ZOO ve Dvoře Králové nad Labem, do Fajnparku v Chlumci nad Cidlinou, navštívit nejkrásnější přehradu v Čechách Les Království, rodný domek Karla Jaromíra Erbena v Miletíně, Prachovské skály anebo Český ráj.

LIVE: Sobotní The Legends Rock Fest: Traktor vyhrál diváckou soutěž kapel, nejoriginálnějšího fanouška mají Dymytry

RODINNÁ ATMOSFÉRA

Hořický festival mezi rockovými fanoušky proslul svou rodinnou atmosférou. Je zkrátka poznat, že pro organizační tým kolem hlavního pořadatele Zdeňka Lhoty a jeho manželky Bobiny Lhotové je osobně důležitý a hýčkají si ho. Všichni dělají maximum pro to, aby se zde návštěvníkům líbilo. Ti pak následně vyzdvihují pohodu, která tady vládne.

PROGRAM PRO DĚTI

Na své si přijdou i nejmenší účastníci. Součástí programu je totiž víčková soutěž o divácky nejúspěšnější kapelu. Hlasuje se pomocí víček a vítězná formace získává originální sošku se symbolem festivalu. Letos soutěž ovládla skupina Traktor, druzí byli Dymytry a třetí Komunál. Samozřejmě nechybí ani autogramiády a doprovodný program s řadou dalších diváckých soutěží o zajímavé hodnotné ceny - jak jinak než v čele s hořickými trubičkami.

ZÁCHYTNÁ MÍSTA

The Legends Rock Fest se od ostatních festivalů liší tím, že ve svém areálu má několik jasně zapamatovatelných záchytných bodů. Pokud tedy mezi tisícemi lidí nemůžete najít svoje kamarády nebo rodinu, stačí se domluvit, že se sejdete u ruky, břízy, orla, koule s kapelami či u Radegast stánku.

UBYTOVÁNÍ NA KAŽDÉM KROKU

Výlet za muzikou vám zpříjemní i možnosti spojené s ubytováním. Obrovskou předností je blízkost hned několika kempů s veškerým sociálním zázemím. Ubytovací kapacity poskytují pestrý výběr a také dobrou dopravní obslužnost. Pro parkování a stanování je připravena téměř neomezená plocha. Ke spokojenosti návštěvníků bylo v areálu zajištěno občerstvení, další stánkový prodej a služby.

text: Nicola Bernard, foto: Pavel Zajíček

Témata: The Legends Rock Fest, Hořice, Traktor, Dymytry, Komunál

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít