ROCKBLOG: TOP 7 věcí, kterých nás rok 2013 mohl ušetřit

Vydáno 30.12.2013 | autor: redakce

Uplynulý rok byl po hudební stránce vskutku bohatý. Zažili jsme nespočet fantastických koncertů, objevilo se mnoho neotřelých nových jmen a vyšly desítky vynikajících desek. Ne vše se ovšem tak docela povedlo...

ROCKBLOG: TOP 7 věcí, kterých nás rok 2013 mohl ušetřit ROCKBLOG: TOP 7 věcí, kterých nás rok 2013 mohl ušetřit

 

lucie bila 19 SQLucie Bílá a její verze Smells Like Teens Spirit

Hanka Zaňáková se letos zvládla dozbláznit a poté co svoje alterego Lucii Bílou opět vystavila v soutěži talentu, si nejspíš za utržený honorář koupila od peruánského dealera na Václaváku kvalitní drogy. Ovšem zjevně není troškařka, vyfrkala je hned všechny najednou a dostala spásnou ideu coverovat Smells Like Teens Spirit od Nirvany. Pravděpodobně to nejhorší, co se letos dalo v celém vesmíru slyšet.

Čtěte více: ROCKBLOG: Proč Lucie Bílá znásilnila Nirvanu?

 

 

 

vanessa SQVystoupení Vanessy v Tečce páteční noci a následná kauza

Bez tohoto excesu bychom se všichni dost dobře obešli. O žádný převrat v českém veřejném prostoru se nejednalo. Samir Hauser, páprda s holí, který je zkostnatělejší než celé rigidní vedení České televize, dokázal, že k vyvolání skandálu stačí kus čehosi bílého a trocha sprostých slov. Dojezd celé kauzy na internetu, speciálně na sociálních sítích je už úplně k zblití. Takže v roce 2014, prosím, nic takového!

 

  

 

 

reznik SQČeský slavík Mattoni

Oko občasného diváka televizních radovánek bylo přivedeno do rozpaků, zdali se jedná o promyšlené divadelní představení ironizující současný stav společnosti nebo o zábavu pro losery. Dokud člověk přistoupil na hru, bavil se královsky. Když však nejeden sledující došel prozření, že se bohužel nejedná o hru ale o realitu a Krausova prdel je prostě opravdická, nezbývalo než zatlačit slzu a v depresi jít spát. Následná kauza Řezník vs. Mattoni byla první dva dny tak trochu polozábavná (sic!), ale po týdnu už trochu vyčpěla a uměli bychom si život představit i bez ní.

Čtěte více: ROCKBLOG: Řezník versus dobré mravy

 

  

miley-cyrus-wrecking-ball SQEskapády Miley Cyrus

Milej cyrrus si letos řekl, že obnoví lesk své zašlé slávy a místo natočení kvalitní desky si vybere cestu totálního nevkusu. Miley pravděpodobně fetovala stejnej matroš jako Lucie Bílá, udělala ze sebe děvečku pro všecko, ukazovala nejrůznější zákoutí svého těla a nezapomněla olíznout vybrané kusy nářadí. Ovšem nutno říct, že kromě toho nahrála Wrecking Ball. Song, kterej i nejzarytější hispteři pouští kolem čtvrté ráno z jukeboxu.

Čtěte více: VIDEO: Miley Cyrus svůj ztracený vkus stále nenašla

 

  

ian watkins SQSoud s Ianem Watkinsem

Tady končí veškerá sranda, protože tenhle chlápek, který dřív zpíval v poměrně kvalitní kapele Lostprophets, kromě turné zvládal taky znásilňovat děti. A to je hnusný, odsouzeníhodný a příšerný. Ač nerad, i kdysi zásadní song Rooftops musel z iTunes pryč...

Čtěte více: Frontman Lostprophets Ian Watkins usvědčen z pedofilie. Odpyká si 35 let

 

 

 

daft punk SQDaft Punk - Get Lucky

Ano, Get Lucky je to jednoznačně největší hit roku 2013. Ale zároveň není otravnější písničky. Přestože si na ní nakonec každý zvykl - i když s Daft Punk, jak jsme je měli kdysi rádi, nemá nic společného - už nikdy nechci v létě na fesťáku zažít, že u každého stánku s langošem hraje (podlě mě dokonce na repeat...) jedna písnička. To pak člověku nezbyde nic jiného než jíst jenom čínské nudle, protože u jejich stánků zpravidla nebejvá rádio.

Čtěte více: RECENZE: Daft Punk is not dead, žije v rytmu funky a disca

  

 

walda gang SQWalda Gang

Prostě jen proto, že Walda Gang v tomhle žebříčku nemůže chybět... {vypnoutlink:Lucie}

 

 

 

 

 

text: Martyn Starý

 


miley wreckingball TOP

 

zavřít