ROCKBLOG - Thom (Imodium): Můžu prosím na koncertě týhle kapely onanovat?

Vydáno 13.07.2014 | autor: redakce

Tohle bude krátký. Tak krátký jako moje běžná pravidelná onanie. Onanuji rád. Rád a často. Kluci, co píšou písničky, to potvrdí. Nějak tu nutnost v sobě máme. Prostě to tak je.

ROCKBLOG - Thom (Imodium): Můžu prosím na koncertě týhle kapely onanovat? ROCKBLOG - Thom (Imodium): Můžu prosím na koncertě týhle kapely onanovat?

imodium 2014Imodium


Kdysi v pubertě jsem měl dokonce takovou výzvu sám pro sebe. Rozhodl jsem se, že budu onanovat všude, kde to jenom trochu půjde. Záznamy jsem si nedělal, to mě už přišlo moc, ale těch míst bylo fakt hodně a občas to byla velká sranda a adrenalin. Vydrželo mi to rok.


Jednou za hodně dlouhej čas mě ale přepadne onanie jiná. tzv. "muzikantská onanie"! Chraň bůh, že bych se snad chopil hudebního nástroje, který nadevše miluji, a onanoval ruku v ruce s ním. Týká se to spíš poslechu něčeho, co mě jako "muzikanta" vystřelí z kecek. Taková "nad-onanie". Něco takovýho tu teď mám a hodlám se s ní podělit. Jak už jsem řekl, kamarádů a kamarádek, kteří si taky rádi a často zaonanují znám dost! Tahle parta se jmenuje Dirty Loops. Proslavila se velmi osobitě pojatými covery a konečně se dokopala k vlastní desce s vlastníma songama.. a řeknu vám TO JE ONANIE!


 

PS 1: prosím na kolenou všechny naše promotéry, dostaňte je nějak sem, slibuju, že budeme s klukama z Dirty loops onanovat až se z nás bude eee.. kouřit. Oni na podiu, my pod podiem!

PS 2: Jak tvrdí můj nejbližší a nejdražší a taky kolega z kapely Daniel: "Kdyby se takhle hrálo na diskotékách, chodím na ně od patnácti a jsem tam pečenej vařenej!"

PS 3: Žádnej programming, všechno pěkne live odehraný, my nuly!

PS 4: Je léto! K létu patří slunce, onanie a tahle summer music!

text: Tomáš Fröde, foto: Jan Nožička

 

zavřít