POST SCRIPTUM (6.): Noel Gallagher ostře kritizuje novou streamovací službu Applu

Vydáno 06.08.2015 | autor: Simona Knotková

Rita Ora není spokojená s chováním A$AP Rockyho vůči ženám, Noel Gallagher není příznivec nové streamovací služby Apple Music. Stejně ale všechny nejvíc zajímá fotografie Billyho Corgana z Disneylandu, která v uplynulém týdnu obletěla svět.

POST SCRIPTUM (6.): Noel Gallagher ostře kritizuje novou streamovací službu Applu POST SCRIPTUM (6.): Noel Gallagher ostře kritizuje novou streamovací službu Applu

 NoelGallagheTSNoel Gallagher má zase něco na srdci


SPROSŤÁK A$AP ROCKY

Na začátku byla písnička. Vlastně ne, na začátku měly být nějaké pletky mezi Ritou Orou a A$AP Rockym. Rapper se za to zpěvačce odvděčil zahrnutím jejího jména do skladby Better Things. Do sexuálně explicitní pasáže, která, řekněme, nebyla k čtyřiadvacetileté Britce zrovna nejuctivější. Rockymu se za to dostala také spousta kritiky. Na začátku tohoto týdne se v rozhovoru pro magazín Glamour k písni vyjádřila sama zpěvačka.

Chování hudebníka označila za urážlivé, jako silný projev neúcty nejenom vůči ní, ale vůči všem ženám obecně. S čímž lze pochopitelně souhlasit. Následně ale zaslala čtenářům vzkaz, aby kvůli tomu, s kým chodí nebo chodila, nediskreditovali i celou její poctivě vybudovanou kariéru. A tady se už možná nabízí škodolibá poznámka, jakou kariéru má přesně na mysli.


Tak trochu to totiž vypadá, že interpretka si namísto muziky poslední měsíce věnuje spíše večírkům, propagování kosmetických značek, pózování v ulicích fotografům a randění s pochybnými muži. Možná by jí skutečně prospělo, kdyby se místo toho všeho pustila do již dva roky slibované nové desky a veřejnosti tak ukázala, že není jenom zpěvačka jednoho hitu a několika featuringů. A jak ukazuje nedávný incident, především schůzky s pochybnými muži by ze svého nabitého diáře mohla vyškrtnout...

BILLY CORGAN V ŘÍŠI DIVŮ

billy-corgan-sad-disney-land-640x392

Internetový národ jest národ humorný. Není proto divu, že když se v minulém týdnu objevila online fotografie Billyho Corgana v Disneylandu, měl z toho úplné hody. A budu upřímná, i mně inkriminovaná fotka vykouzlila úsměv na tváři. Zachmuřený, skoro až vyděšený depresivní frontman Smashing Pumpkins v zábavním parku, to byla prostě dokonalá kombinace. Corgana ale povyk kolem paparazzi snímku rozhodně nepobavil a naopak se pohoršené ptá: "Co po mně, ku*va, chcete?" Stejně tak ho ani netěšilo, že někteří lidé si jako hlavní atrakci vyhlédli právě jeho a po celou dobu návštěvy parku se s ním chtěli fotit. "Jsem ve zku*veném Disneylandu. Chci se jenom procházet po Disneylandu. Nejsem tu, abych se setkával a zdravil s ostatními. Jsem tu, abych byl v Disneylandu." Kde je ten chlapec, který by tak procítěně všem vzkázal: LEAVE BILLY ALONE!

Je už zvykem, že jednou za čas ze svého obláčku nahoře mezi nás smrtelníky sestoupí jeden z bratří Gallagherů a promluví k nám svým hlasem zvěstovatele. Slyšte tedy nejnovější kázání staršího z nich: "Apple Music a jejich světové rádio, to je nějaký druh orwellovské sra*ky? Jak může být někdo tak arogantní, že dokáže říct: 'Vlastníme teď, ku*va, světové rádio.' Za měsíc jim zaplatíte deset liber a myslíte si: 'Mmm, dneska jsem v jazzové náladě,' a neposlechnete si něco sami, necháte někoho jiného, aby to rozhodnutí udělal za vás. Dokud tam nebude i zku*vená sekce 'Výběr muziky Noela Gallaghera', nebudu to poslouchat." Podobná sekce se na nově spuštěné streamovací službě nenachází, a tudíž je asi jasné, na jaké straně barikády se Noel ocitne.

Jakou stranu si ale vyberete, respektive jste si už vybrali vy?

 

Autor: Simona Knotková


 NoelGallagher02

 

 

 

 

zavřít