POST SCRIPTUM (63): Lana Del Rey inspiruje mladé voliče, v Česku láká k urnám Dominika Myslivcová

Vydáno 06.10.2016 | autor: Simona Knotková

Demi Lovato by si měla dát oddech od sociálních sítí, Kid Cudi otevřeně promluvil o svém duševním zdraví a Lana Del Rey se stará o budoucnost Spojených států. A u nás? Opět bizár, který nepotřebuje ani komentáře.

POST SCRIPTUM (63): Lana Del Rey inspiruje mladé voliče, v Česku láká k urnám Dominika Myslivcová Koho mají jít Američané volit? To Lana Del Rey neprozradila. Rozhodně by ale podle ní volit měli

REBELKA BEZ PŘÍČINY

Demi Lovato se dobrovolně pasovala do role psance mainstreamového popu. Všechna čest. Na jedno její moudré prohlášení bohužel připadá pět těch hodně hloupých. Naposledy se (ne)ukázala, když jeden z jejích fanoušků publikoval na Instagramu fan art.

POST SCRIPTUM (15): Muzika už neprodává, také Demi Lovato se vysvlékla donaha

Sedmnáctiletý Vladimir Serbanescu z Rumunska má talent na malování a na svém profilu zveřejňuje především kresby známých osobností. Z Demi Lovato v jednom svém příspěvku udělal mořskou pannu. K jeho štěstí na to zareagovala samotná zpěvačka. K neštěstí ho ale zrovna nepochválila. "Takhle by měla má prsa vypadat? Úžasné, ale není to moje tělo," zareagovala.

Zklamaný umělec následně napsal, že se jednalo jenom o jeho představu mořské víly a rozhodně to neznamená, že by tak Demi či ostatní ženy měly vypadat. Na kresbě prý pracoval dlouho, ale teď už na ni není vůbec pyšný. Na Rumunovu obranu se ozvali i další uživatelé Instagramu, podle níž to interpretka poněkud přehnala. To ale nebyl jediný její přešlap v posledním týdnu.

 

V rozhovoru pro Yahoo se nejprve přidala ke kritikům klipu Bad Blood Taylor Swift (ano, i rok a půl po jeho premiéře je tohle stále na pořadu dne), který prý těží z nenávistí vůči jiným ženám, aby sama jednu takovou zášť vůči "squadu" šestadvacetileté kolegyně následně projevila. "Tohle prohlášení mě asi dostane do problémů, ale nevidím, že by někdo z party Swift měl normální tělo. Lidem to dává falešnou představu toho, jak by měli vypadat," nechala se slyšet.

vložte odkaz, text nemažte

Zajímavý výrok od někoho, kdo údajně bojuje za zdravý vztah ke svému tělu, ať už je jakékoliv. Možná bychom měli vydat nějakou příručku, jak má vypadat takzvané "normální tělo", a jít pak po všech vlivných osobnostech, které se opováží do těchto měřítek nepasovat. Lovato si nyní vlastně může podat ruku s druhou stranou barikády, jež si naopak druhé dobírá kvůli kilům navíc.

POST SCRIPTUM (60): Největší "skandál" letošních VMA? Alicia Keys bez make-upu

Ani kritika ze řad hudebních příznivců Lovato nepřesvědčila, aby se za svá slova omluvila. "Nechápu, proč se tolik staráte o moje výroky? Copak nesledujete zprávy? Nemáte důležitější věci k řešení?" vzkázala jim vztekle na Twitteru. Na něm ale také později napsala, že se už těší na příští rok, kdy si dá od všeho pauzu, a že tento byznys a média pro ni vlastně vůbec nejsou. No, tak v tom lze s tebou zase jednou souhlasit, Demi.

PŘIZNÁNÍ KIDA CUDIHO

Kid Cudi sice v poslední době lákal na nadcházející album Passion, Pain & Demon Slayin', ale fanoušci si zřejmě budou muset ještě počkat. Clevelandský muzikant na svém Facebooku totiž oznámil, že není psychicky zdráv a nastupuje na léčení.

"Těžko nyní hledám slova. Jako vůdce a hrdina tolika lidí se stydím přiznat, že můj život je jedna velká lež. Včera jsem se kvůli svým depresím a sebevražednému nutkání zapsal do léčebny. Nejsem v pořádku. Nebyl jsem od té doby, co mě znáte. Kdybych sem nepřišel, udělal bych si něco. Jsem narušená lidská bytost plavající každý den svého života v bazénu emocí. Nevím, co to znamená cítit klid. Nevím, jak se mám uvolnit. Úzkost a deprese mi ovládají život už odjakživa a já kvůli tomu ani nevycházím z domu. Nedokážu se seznamovat s novými lidmi. Nikomu nevěřím a už jsem unavený, jak mě to všechno znemožňuje žít," stojí mimo jiné v obsáhlém příspěvku.

S mentálními problémy se Cudi nikdy netajil a byly častým tématem jeho písní. Zatímco prvotní nahrávky se řadí k tomu nejlepšímu na půdě moderního hip hopu, na posledních deskách se svému věhlasu vzdaloval. U kritiků naprosto propadnutá Speedin' Bullet 2 Heaven z konce loňského roku pak v posluchačích skutečně zanechávala otázky, zda je s umělcem vše v pořádku.

Je dobře, že se Kid Cudi nyní rozhodl své problémy řešit, a udělal tak v rámci veřejného přiznání. Dostalo se mu nejenom obří podpory z řad fanoušků, ale zajisté motivoval i další jedince, kteří se potýkají s podobnými komplikacemi.

VOLBY SE BLÍŽÍ

Lana Del Rey je muzikantsky sice momentálně vcelku nečinná, ale o jiné věci se rozhodně zajímá. Třeba o nadcházející prezidentské volby.

POST SCRIPTUM (57): Česko opět svírá uprchlická krize! Samozvané spasitelky naštěstí našly odvahu promluvit

"Doufám, že sledujete prezidentské debaty. Myslím, že je velmi důležité mít všechny informace, abyste se co nejlépe rozhodli pro vaši budoucnost. Když jste mladí, takové věci se vám nezdají důležité. Jak ale budete starší, budete chtít věřit lídrům a svému rozhodnutí. Jediný způsob, jak toho dosáhnout, je, zjistit si co nejvíce informací," říká v instagramovém videu zejména mladším ročníkům, kteří ji sledují.

Mezitím v Česku se zve k volbám třeba takto:

Přeji pěkný bizarní čtvrtek.

text: Simona Knotková

Témata: Demi Lovato, Kid Cudi, Lana Del Rey, Dominika Myslivcová

zavřít