ROCKBLOG: Honza Křížek: Zamrdávka je, když...

Vydáno 19.11.2015 | autor: redakce

Protřelý blogger Honza Křížek, známý z Blue Effect nebo rádia Rock Zone, se po čase hlásí opět o slovo. Tentokrát si vzal na paškál jedince, kteří zamrzli v určitě době a tu neustále vyzdvihují. "3xSLÁVA! těm, kteří si po celý život udrží otevřenou makovici, uši a především srdce a duši!," vzkazuje ve svém nejnovějším příspěvku.

ROCKBLOG: Honza Křížek: Zamrdávka je, když... Honza Křížek: Zamrdávka je, když...

Motto:
"Dnešní muzika už není, co bejvala..."

Tak přesně tomu, s mírným zakřivením koutků své nevymáchané tlamy, říkám klasická zamrdávka!

ROCKBLOG: Honza Křížek - Jaký život má smysl?

Zamrdávka je, když si někdo v mládí strčí vlastní kebulku do vlastní řitě a do konce života se mu jí odsud nepodaří vytáhnout. Pak má celý život tu svou hlavu vraženou v té své prdeli, odkud vydává prohlášení viz dnešní motto. Takový člověk už v útlém mládí ztrácí veškerou schopnost reagovat na nové a neustále dokola glorifikuje to staré.

To už je takřka diagnóza hodna léčby nakopnutím do prdele. Dle mého skromného a od mala dobře pěstěného neprdelózního vnímání se toto děje ponejvíc lidem od dosaženého věku cca 30 let, někdy i dříve.

ROCKBLOG - Honza Křížek: O čem tady zas mám blejt?

Pacienti s touto nepěknou chorobou pak chodí po světě a zamořují ho svými zvrácenými postoji a prohlášeními typu: "dneska už nejsou tak dobrý kapely, jako za našich mladých let" apod., čímž pádem ze sebe dělají - dobrovolně a na veřejnosti - nechápavé kokoty zaražené do řití svých stejně smýšlejících kamarádů.

Závěrem proto zvolávám 3xSLÁVA! těm, kteří si po celý život udrží otevřenou makovici, uši a především srdce a duši!

Honza Křížek, vlastním hovnem.

text: Honza Křížek (www.blueeffect.cz, www.rockzone.cz)

zavřít