VIDEOROZHOVOR: Honza Křížek na Žebříku - S kapelou začínáme stavět něco hezkýho

Vydáno 12.03.2018 | autor: redakce

Kromě krátkého vystoupení na úvod večera získal Honza Křížek na letošním Žebříku cenu v kategorii Objev roku, kde se umístil na třetím místě. V následném rozhovoru nám prozradil, že už nyní usilovně pracuje na nových písničkách a zmínil také jednu rok starou symbolickou vzpomínku. 

VIDEOROZHOVOR: Honza Křížek na Žebříku - S kapelou začínáme stavět něco hezkýho VIDEOROZHOVOR: Honza Křížek na Žebříku - S kapelou začínáme stavět něco hezkýho

"Dnes je to přesně rok, kdy jsem jel do Roudnice nad Labem nahrávat první písničku Padám vzhůru. A po roce jsem převzal tuhle cenu, takže symbolika se naplňuje. Pro mě je to vzkaz, abych pokračoval dál a udělal druhou desku," říká Honza Křížek.

Žebřík: Nejvíc cen si odnesli Tomáš Klus, Mydy Rabycad a David Stypka. Zpěváky roku jsou Michal Hrůza a Anna K.

Tu první, kterou pojmenoval svým vlastním jménem, pokřtí 12. března v pražské Akropoli. Na ten si pozval Michala Pavlíčka, Lenku Dusilovou nebo Davida Kollera. Kromě toho Křížek jede jarní turné s Michalem Hrůzou. 

Dalšími oceněnými Žebříku byli Tomáš KlusAnna K., David StypkaMydy RabycadMichal HrůzaEwa FarnaDivokej Bill a mnozí další. Letošní ročník moderovali Tomáš Hanák a Jitka Schneiderová. Sestřih toho nejlepšího uvidíte 18. března na Prima Cool. 

video: Jaroslav Noska, rozhovor: Hana Bukáčková, foto: Jana Braunová, Petr Tibi

Témata: Žebřík, Honza Křížek, Palác Akropolis

zavřít