VIDEOROZHOVOR: Slza: Na turné si s námi budou moci fanoušci zazpívat na pódiu

Vydáno 30.03.2016 | autor: redakce

Během vyhlášení Žebříku jsme si stihli popovídat se skupinou Slza. Ta si z Plzně odvezla hned dvě ceny a nyní míří na turné. Startuje už 3. dubna v Jablonci nad Nisou a fanoušci se prý mají na co těšit. 

VIDEOROZHOVOR: Slza: Na turné si s námi budou moci fanoušci zazpívat na pódiu Slza byla oceněna v anketě Žebřík. Foto: Tomáš Vlach

"Představíme naživo naši desku Katarze, která vyšla loni v listopadu. Na turné plánujeme také velkou interakci fanoušků, budou si s námi moci zazpívat na pódiu, po každém koncertě bude následovat autogramiáda," zvou Petr Lexa a Lukáš Bundil k návštěvě turné. O lístky je zájem, takže kdo chce jejich koncert vidět, musí si pospíšit. "Pokračování Katarze tour bude na podzim, jarní koncerty už ale přidávat nebudeme," upřesňují. 

Na Žebříku triumfovali Kryštof, ceny má i Slza, Chinaski a Barbora Poláková. Speciální ocenění převzali No Name

Kromě propagace své debutové desky Katarze, která jim vedle ocenění ze Žebříku vysloužila i tři nominace na Anděla, už pánové připravují i nový materiál. "Pracujeme intenzivně na nových písničkách, některé už pravděpodobně představíme na turné. V roce 2017 vyjde nová deska," slibuje Slza

A kdo jsou vůbec jejich hudebními idoly? Zatímco Petr se vzhlíží v Edu Sheeranovi, Lukáš obdivuje Paula McCartneyho. Co dalšího nám kluci prozradili, se dozvíte ve videu níže. 

Termíny Katarze tour:
3. 4. Jablonec nad Nisou - Eurocentrum
4. 4. Kladno - Dům kultury
5. 4. Písek - Centrum kultury
10. 4. České Budějovice - KD Vltava
11. 4. Stříbro - Kulturní dům 
21. 4. Bratislava - Ateliér Babylon
24. 4. Prostějov - Společenský dům 
15. 5. Příbram - Sportovní hala
16. 5. Velké Meziříčí - Jupiter Club

text: Josef Martínek, foto: Tomáš Vlach, video: Jaroslav Noska

zavřít