VIDEOROZHOVOR – Tomáš Hanák a Jitka Schneiderová: Žebřík má grády a koncentruje tolik muzikantů, že už nemusíš jezdit nikam jinam

Vydáno 20.01.2018 | autor: Jarda Hudec

„Ti se hledali, až se našli“, napadne vás po pár minutách prvního setkání Tomáše Hanáka a Jitky Schneiderové, které jsme se rozhodli spojit v moderátorské duo Hudebních cen Žebřík. Vypadá to, že se 9. března v plzeňském DEPU2015 dočkáme kromě očekávaných koncertů i jedné show herecké, jejíž taktovku bude třímat tahle vtipná, pohotová, temperamentní a charismatem oplývající dvojka. Jejich první společný rozhovor servírujeme v původní, nesestřihané verzi.

VIDEOROZHOVOR – Tomáš Hanák a Jitka Schneiderová: Žebřík má grády a koncentruje tolik muzikantů, že už nemusíš jezdit nikam jinam VIDEOROZHOVOR – Tomáš Hanák a Jitka Schneiderová: Žebřík má grády a koncentruje tolik muzikantů, že už nemusíš jezdit nikam jinam

Na úvod tohoto zábavného povídání se jeho aktéři nemohou dohodnout, jestli už spolu něco moderovali. Jitka je však přesvědčena, že ano... Taktéž nám prozradila, že někdy hudbu miluje víc než divadlo. "Protože hudbu nedělám," dodala pobaveně. "Taky jsem žila s pár muzikantama. Sedí tady třeba Michal Hrůza." směje se. Za svůj největší hudební zážitek loňského roku považuje návštěvu festivalu Colours Of Ostrava.

Tomáš Hanák v závěru rozhovoru s nadsázkou sobě vlastní neopomněl zdůraznit, že je v této zemi málokdo, kdo předal tolik hudebních cen jako on. Žebřík bude uvádět už posedmé a pokaždé se udělovalo celkem 28 sošek. Nejinak tomu bude druhý březnový pátek v areálu DEPO2015, který si za tu velmi oblíbil. Těší se i jeho nynější sparringspartnerka, velká hudební fanynka Jitka Schneiderová, která se zatím žebříkovské show zúčastnila jen coby host: předloni s Markem Taclíkem přebírala cenu za film Ztraceni v Mnichově.

Žebřík odstartoval! Oslavy 25 let ankety vyvrcholí 9. března v Plzni

Tomáš Hanák a Jitka Schneiderová nás provedou vyhlášením Hudebních cen Žebřík 9. března v DEPO2015 v Plzni. Dále vystoupí Lenny, Michal Hrůza, Olympic, Wohnout, Honza Křížek a další. Podpořte své oblíbené kapely a interprety na www.anketazebrik.cz.




Téma: Tomáš Hanák, Jitka Schneiderová, Anketa Žebřík
Autor: Jarda Hudec Foto: Jarda Noska, Jarda Hudec


zavřít