Bára Zemanová: Starrizer dokáže muzikantům s prodejem a propagováním hudby pomoct

Vydáno 16.06.2015 | autor: Petr Lenk

Od doby, kdy tahle sympatická plzeňská zpěvačka zazářila díky finálové účasti v soutěži Česko hledá Superstar a následným debutem Rozjetej vlak, už sice uplynulo dobrých sedm let, ovšem Bára Zemanová od té doby ani na chvíli v hudebních aktivitách nepolevila. Účinkovala v rockové opeře Antigona, s kapelou absolvovala řadu festivalů, koncertních šňůr i nahrávacích frekvencí.

Bára Zemanová: Starrizer dokáže muzikantům s prodejem a propagováním hudby pomoct Bára Zemanová: Starrizer dokáže muzikantům s prodejem a propagováním hudby pomoct

zemanova starrizer 1


Momentálně Bára Zemanová se svým BZ Bandem (Tomáš Mouřenec – g, voc, Jan Václavík - bg, Michal Václavík – g, Ondra Černý - ds) objíždí klubové štace po Česku a Německu a samozřejmě i festivaly. Na podzim chystají nový singl a videoklip a v zimě se zavřou do studia, kde se bude rodit už třetí zpěvaččino řadové album.


Co považuješ za své největší dosavadní hudební úspěchy?
Za úspěchy považuji například cenu Skokan roku v Českém slavíkovi, cenu za Debutovou desku roku, ale není to samozřejmě jen o umístění v anketách nebo soutěžích. Největší úspěch bylo zahrát si na velkých festivalech, třeba na hlavní stage Rock for people před Die Happy nebo na festivalu Jamrock. Úspěchem bylo i vydání dvou desek a možnost absolvovat turné po  Německu. A za skvělou zkušenost považuji také společnou šňůru a spolupráci s kapelou Rybičky 48. 

 

 

Kde nejčastěji posloucháš a nakupuješ hudbu, a kde nabízíš svou vlastní tvorbu?
Hudbu poslouchám většinou na Youtube, a pokud mě nějak zaujme, zabrousím i mezi internetové obchody. Svoji hudbu nabízím momentálně na Starrizeru, který mě zaujal.

 

zemanova starrizer

 

Jak využíváš Starrizer a v čem vidíš jeho přednosti?
Přednost vidím v tom, že registrace umělců je na Starrizeru zdarma, umělec si může sám spravovat svůj profil a zároveň má Starrizer širokou domácí podporu a to hlavně v podobě promotérů, kteří dál hudbu doporučují a dokážou muzikantům s prodejem a propagováním hudby pomoct.

Bára Zemanová Band na Starrizeru

 

 

zavřít