Roxy zahájí festivalovou sezónu, vystoupí Kapitán Demo, I Like You Hysteric a další

Vydáno 07.06.2011 | autor: redakce

V klubu Roxy se již ve středu 8. 6. rozjede ojedinělá party, která návštěvníky připraví na blížící se festivalovou sezónu. Přítomným budou představeny zásadní české festivaly za doprovodu několika kapel a DJ´s nebudou chybět ani stánky a typické festivalové občerstvení.

Roxy zahájí festivalovou sezónu, vystoupí Kapitán Demo, I Like You Hysteric a další Roxy zahájí festivalovou sezónu, vystoupí Kapitán Demo, I Like You Hysteric a další


introimageORIGINAL MEJDAN pohostí v klubu Roxy hned několik vystoupení interpretů, kteří vyladí atmosféru na tu správnou festivalovou provozní teplotu. Chybět nebude tombola o sto kusů vstupenek na festivaly, spousta dárků a v neposlední řadě Nintendo 3DS Zone, letní fashion show na tělo, V.I.P. festival room a dispozičně trochu jinak uspořádaná Roxy.

V rámci večera bude umožněno setkání nejen s hudebníky a DJs, ale i promotéry vybraných festivalů, se kterými bude možnost v průběhu akce podiskutovat a zároveň shlédnout videoprezentace jednotlivých festivalů. 

Celým večerem verbálně provede dvojice ve složení Charlie One z Ohm Square a Ondřej „Maks“ Turek za podpory vizuálního doprovodu VJ Martina.

V hudební produkci se představí eklektický výběr v čele s live vystoupeními a k tomu se připojí hned dvě performance, ve kterých Sleeperz předvedou svojí vyhlášenou YoYo exhibici a Hybrid Crew uvedou svá těla a končetiny do statusu Electric Boogie.

Vystoupí: Kapitán Demo, I Like You Hysteric, IM Cyber & MC One Two & Charlie One, Jaro Cossiga, Mataiotechna, Chris Sadler &Josef Sedloň, DJ Rockstar & Oliver Beatman, Kay & Tvzex, Mr. Ultrafino, Sleeperz a Hybrid Crew.



map 
zavřít