Frontman The Kills a Kate Moss se vzali, nechyběl Mick Jones z The Clash

Vydáno 01.07.2011 | autor: redakce

Britská supermodelka Kate Moss a frontman kapely The Kills Jamie Hince byli v pátek 1. července oddáni v kostele Svatého Petra na jihozápadu Anglie. Hlavní družičkou se stala dcera Kate Lila. Mezi svatebčany nechyběl bývalý přítel a otec dcery Kate Jefferson Hack nebo módní návrhářka Vivienne Westwood.

Frontman The Kills a Kate Moss se vzali, nechyběl Mick Jones z The Clash Frontman The Kills a Kate Moss se vzali, nechyběl Mick Jones z The Clash

thekills_wedding
Kate Moss
na sobě měla vintage šaty se zlatými prvky z dílny Johna Gallianiho, zatímco Jamie si vzal světlemodrý dvouřadý oblek, doplněný prozřetelně slunečními brýlemi. Celý obřad trval asi třičtvrtě hodiny.

Mezi hosty samozřejmě nechyběly slavné osobnosti nejen britské kulturní scény. Na obřadu se objevila například Naomi Cambell, herci Sadie Frost a Jude Law, bývalý přítel a otec dcery Kate (mimo jiné také spoluzakladatel časopisu Dazed & Confused) Jefferson Hack, Vivienne Westwood nebo Mick Jones z legendárních The Clash.

Topmodelce se ještě před svatbou povedl parádní kousek, o kterém okamžitě  informovaly celý svět britské bulvární plátky. Během festivalu Glastonbury Kate ztratila někde v blátě zásnubní prsten od Jamieho v hodnotě 380 tisíc korun. Přišla o něj paradoxně právě při vystoupení The Kills na tomto festivalu, což se samozřejmě neobešlo bez pořádného povyku ze strany Kate, která ztrátu vnímala jako špatné předsvatební znamení. Za pár hodin prstýnek našla zamotaný do kapesníku ve své kabelce.

The Kills si dali po Glastonbury menší koncertní pauzu, pravděpodobně kvůli svatební cestě Kate a Jamieho, koncem července zahrají několik koncertů v Austrálii, Japonsku a USA. Poté se přesunou na evropské festivaly. Nejblíže nám budou v Rakousku devatenáctého srpna, kde zahrají na festivalu Frequency, který se koná kousek od Vídně. Mezi headlinery tohoto festivalu patří například Foo Fighters, Beady Eye, The Chemical Brothers nebo Seed.

Setlistu The Kills momentálně dominuje album Blood Pressures, které vydali tento rok.



Text: kofo, foto: Vogue
 

zavřít