Natáčení filmu o Philu Spectorovi v hlavní roli s Al Pacinem pozastaveno

Vydáno 15.07.2011 | autor: redakce

Natáčení životopisného filmu o Philu Spectorovi bylo pozastaveno kvůli zdravotním obtížím jedné z hlavních postav Bette Midler. Hlavní roli věhlasného hudebního producenta, který se proslavil zejména spoluprací s The Rolling StonesLeonardem Cohenem nebo The Beatles, ztvární Al Pacino.

Natáčení filmu o Philu Spectorovi v hlavní roli s Al Pacinem pozastaveno Natáčení filmu o Philu Spectorovi v hlavní roli s Al Pacinem pozastaveno

alpacino_philspectorBette má hrát jednu z hlavních postav, advokátku Spectora, která jej zastupovala při prvním soudním líčení, ve kterém Spector čelil obvinění z vraždy. Herečka má vážné problémy s páteří, a proto není v současnosti schopná v natáčení pokračovat. Film má přiblížit divákovi vztah Phila Spectora a jeho advokátky Lindy Kenney Baden. HBO pravděpoboně přeobsadí roli a Bette tak bude nahrazena jinou herečkou.

Připomeňme, že hlavní postavu Phila Spectora, producenta, který se stal slavným především díky spolupráci s The Rolling Stones, Leonardem Cohenem nebo The Beatles, ztvární známý herec Al Pacino. Phil Spector byl odsouzen vinným za vraždu druhého stupně. Herečku Lany Clarkson měl zastřelit v roce 2003 ve svém losangeleském sídle poté, co ji pozval na drink. V současnosti si  již ve vězení odpykává svůj devatenáctiletý trest, až opustí prostory věznice, bude mu 88 let. Odsouzený producent navíc zřejmě trpí Parkinsonovou chorobou.

 

Text: kofo

 

zavřít