Kam letos na Silvestra?

Vydáno 26.12.2011 | autor: redakce

Stojíte jako každý rok před rozhodnutím, jak strávit letošního Silvestra? Pokud se nechystáte na hory, nebo nehodláte uspořádat home party, máme pro vás pár tipů, kam poslední den v roce vyrazit.

Kam letos na Silvestra? Kam letos na Silvestra?

kopie - rocknroll_for_lifeROCK CAFÉ, PRAHA
V pražském Rock Café se na Silvestra rozdrnčí r’n’r smršť Rock’n’Roll For Life!, kterou podpoří kapely Queens Of Everything, The Unholy Preachers, The Rocket Dogz, The Maggie’s Marshmallows a Bombs From Heaven.  Na after party se pak DJského pultu ujme DJ Mike. Začátek party je v 19.00 hod.


8LUCERNA MUSIC BAR, PRAHA
Osvědčenou 80’s party, která slaví úspěch každý pátek a sobotu v Lucerna baru, si budou moct její příznivci užít i na Silvestra. Silvestrovské vydání přinese jako vždy propojení obrazové a hudební složky.




4RETRO MUSIC HALL, PRAHA

Silvestr v kostýmech chystá vinohradské Retro. Pokud jste toužili převléct se za komiksovou postavičku, ale přišlo vám to nepatřičné, nyní máte možnost. Pokud si s kostýmem nevíte rády, nezoufejte, pomalovat se můžete nechat i přímo v klubu. O hudební produkci se postarají rezidentní DJs.



20ROXY, PRAHA

Na dvou pódiích v Roxy se o zábavu postarají rezidentní DJs klubu. Na House stage se ukáže Tráva, Chris Sadler, Roman Rai, Fatty M, Biodan nebo Lucas Holan, Drumandbass stage ovládnou Ghonzales, Nitrous a další. 




3VÝSTAVIŠTĚ PRAHA, PRAHA

Velký taneční maraton se chystá na pražském Výstavišti. Zde si přijdou na své zejména příznivci houseu, techna a elektra, protože za DJským pultem se během noci vystřídají například Michael Burian, Lucca, LayDee Jane, Brian a další.




ockoMUSIC CLUB ÓČKO, PRAHA

DJs z celé Evropy si na Silvestra pozval pražský Music Club Óčko, který pro tuto příležitost otevírá prostory až pro 8.000 lidí. Nebude chybět ani laser a dance show, pro gurmány se chystá pestrý raut.





7MATRIX, PRAHA
Pořádnou nálož drumandbassu si chystají DJové, kteří na Silvestra zahrají v žižkovském klubu Matrix. Během noci se o zábavu postarají DJs Pixie, Suki, Bifidus Aktif, Deadly Viperz, Sayuz, Anus a Let It Roll special guest.




ride on time sasazuSASAZU, PRAHA

Průřez hudbou od 20. let minulého století po současnost, to vše ve speciální úpravě českých i zahraničních DJs, plánuje klub SaSaZu. Představí se švédský DJ Mikael Weermets, Rakušan Phillipp Straub a českou scénu zastoupí mimo jiných DJ Neo. Zlatým hřebem party bude vystoupení německé hvězdy DJe Moguai.


6FLÉDA, BRNO    
Slavit se bude i v moravské metropoli a to mimo jiné i v klubu Fléda. Ten si pozval britskou breakbeatovou dvojici Soul of Man, Německo zastoupí Beatpoet a domácí barvy budou hájit Tvyks, Orbith aj.




merseyMERSEY, BRNO
Užít si silvestrovské veselí můžete také v brněnském klubu Mersey, a to rytmu house, electro ,dubstep, bassline pod taktovkou převážně pražských dj's s Acoustic Terrorist + Wwera, houseových Attitudes a brněnskou stálicí Electronic Bitches.




rfx-nye-flRADOST FX, PRAHA

V klubu Radost FX se bude slavit ve dvou patrech. V restauraci a galerii se můžete těšit na vybrané speciality mezinárodních kuchyní a taneční zábavu v podobě našich DJů Petra K a Tonyho M. V klubu se pak představí rezidentní DJs (Kwe, Rico, Big J nebo Vectif), kteří mají připravenou žánrově velmi pestrou směsici těch největších tanečních hitů.

crossCROSS, PRAHA
Pořádný mejdan pod názvem Imperialistic Silvestr Night slibuje také holešovický klub Cross. S DJi jako jsou Babe LN, Ghonzales, Stanzim, Pixie a mnoho dalších, to ani jinak nejde!



kureKUŘE V HODINKÁCH, PRAHA

Na milovníky klidnější zábavy a hudby se připravil žižkovský klub Kuře v hodinkách. Ten nabízí bluesový večírek s živou hudbou.


text: map, foto: archiv


silvestr2011rc
zavřít