Rytmus, Tata Bojs, Dara Rolins nebo Sunshine Vám přejí do nového roku

Vydáno 31.12.2011 | autor: redakce

Rok 2012 je tu a zatím nikdo neví, co nás čeká a nemine. Přečtěte si tedy, co vám přejí osobnosti české a slovenské hudební scény jako Tata Bojs, Sunshine, NiceLand, Dara Rolins nebo Rytmus!

Rytmus, Tata Bojs, Dara Rolins nebo Sunshine Vám přejí do nového roku Rytmus, Tata Bojs, Dara Rolins nebo Sunshine Vám přejí do nového roku



Kopie - DSC_2069Dara Rolins & Rytmus:
Přejeme dokonale štastnej novej rok 2012 všem, kteří surfujete na tomto hudebním serveru! Mějte v životě hodně hudby, málo starostí, hodně spokojenosti, tolerance a podpory od lidí, kterým na vás záleží. A moře lásky. Té opravdové a upřímné.







mardosTata Bojs, Mardoša:

Zdravím čtenáře iReportu! Přeji vám hladkou změnu letopočtu a ať si máte v novém roce co počíst i poposlouchat. Taky s kým a čím se pobavit a občas také v klidu posedět. Potkáme se později, váš Mardoša.







homolkaWohnout, Honza Homola:
Žáby v jogurtu aby nepraskaly, moudí ať na slaninu se nelepí a špejle místo brejle ať naše nosy nenosí - to všecko přeje se samo.








monkey_votvirakMonkey Business, Roman Holý:
Milí iReporteři, do roku, který je často označován za poslední, bych Vám chtěl popřát co nejvíce posledních zážitků všeho druhu. Duchovních, tělesných, kulinářských, hudebních i všelijakých jiných. Přeji Vám sílu statečně čelit nevyhnutelnému a neztratit chuť si užít těch několika málo zbývajících měsíců. Mějte dobré dny a kupujte letenky do hor Jižní Ameriky, tam prý bude relativně bezpečno. Kdyby se přeci jen stal zázrak a vesmír nás ušetřil, sejdeme se někdy na Žebříku. Naprosto Váš Roman Holý





sunshine_27_20111202_1973963700Sunshine, Kay Buriánek:

Přeju vám, abyste nechali ve zpětným zrcátku roku 2011 všechny nevkusný pokusy o „dobrou“ muziku, strachy a pochybnosti z toho, co přijde. Přijde totiž to, co přijít má, ale důležitý je, aby se v Království šašků Krause a Klause tančilo a zpívalo, i kdyby na vodku nebylo. Chvalte Azraele i kozla Azazele a až řeknu Bounce!, tak budete skákat nahoru a dolů! (smích)





najsNiceLand:

Čtenářům iReportu bych rád do nového roku popřál hlavně vytříbený hudební vkus, pevné nervy při poslechu českých radií, odolná játra a ušní bubínky při častých návštěvách koncertů českých kapel a hlavně víru v lepší tuzemské hudební zítřky.








kunzeKofe-In, Honza Kunze:

Milí čtenáři iReportu, přeju Vám do nového roku 2012, ať to rozhodně není poslední rok existence tohoto světa a my všichni si nadále můžeme užívat tak skvělých záležitostí jako je hudba, večírky, sex, cestovaní, přátelé, lásky a prostě vůbec všechno co stojí za to. Buďte otevření novým věcem a minimalizujte utrpení kolem sebe, budete klidně spát i po prokalené noci. Hezký nový rock!





lennyLenny Trčková:
Do roku 2012 nám všem přeju, ať se na celý svět i náš život díváme v širších souvislostech, ať se snažíme radovat i z maličkostí, přestože smíchu není. Protože zatím máme stále alespoň jednu jistotu – že na světě funguje rovnováha. Po dešti vždycky vyjde slunce a já na to věřím. A taky si neschovávejme nic “na potom“. Žijme teď a tady! Takže holky, vytáhněte „lepší“ spodní prádlo na běžný den a kluci, klidně nám ukažte své city rovnou, ať víme, na čem jsme. Život je totiž skvělý, když se žije na plné pecky ;)!




imodium_vidImodium:

Přejeme čtenářům iReportu do příštího roku mnohem, mnohem větší zvědavost! Aby je ovládla pokaždý, když si něco na iReportu přečtou! Když se bude na iReportu psát o turné český kapely, aby se alespoň na jednom z koncertů ze zvědavosti objevili. Když se bude na iReportu psát o tom, že nová deska Imodia stojí zaprd, aby si ji přeci jen ze zvědavosti poslechli! Buďte v roce 2012 zvědavci! ;)





benikBen Cristovao:
Přeji všem čtenářům iReportu co nejpohodovější nový rok se vším, co k tomu patří. Ať máte co nejmíň stresu kvůli penězům a zdraví a můžete si v klidu užívat život. A žijte, jako by rok 2012 byl poslední rok Vašeho života.







navigatorsNavigators, Honza Pospíšil:

Čtenáři iReportu bych přál, aby mu na Nový rok před dveřmi ležela ta aku-vrtačka, co jsem chtěl od Ježíška a místo toho dostal sadu vrtáků. Taky jsem čtenářem i Reportu, mohlo by bejt, že jí najdu zrovna já. Když jí najde někdo jinej, vyměním za parádní vrtáky!







krausDavid Kraus:

Těším se na tenhle rok a vím, že není poslední. Neztrácejte naděje a poslouchejte hudbu, protože osvobozuje. Je teď zase důvod a inspirace hudbu dělat, protože ji lidé potřebujou, aby se odpoutali od problémů, který na nás svět chrlí ze všech stran. Mám rád tenhle web, protože má přehled o tom, co se v hudbě děje.






robo_pappRobo Papp:

2012 koniec sveta? Nie, tento rok bude koncom krízy, všetci budeme mať veľa peňazí, rytmus aj melódiu,  to vám sľubujem, vypočítal som to zo vzorov svojej tapety, trvalo mi to 20 hodín aj 12 minút, takže je to overené!







gladiatorGladiátor:
Želáme vám všetkým,aby sa vám v novom roku darilo, aby ste žili podľa seba a splnili sa vám sny, po ktorých túžite. Hudba je legálna droga, tak si ju všetci užívajte naplno aj v roku 2012!!!




 
 text: map, foto: archiv

zavřít