Mike Skinner vydává memoáry, kniha se bude jmenovat Příběh The Streets

Vydáno 05.01.2012 | autor: redakce

Mike SkinnerThe Streets vydá 29. března své memoáry. Kniha se bude jmenovat Příběh The Streets.

Mike Skinner vydává memoáry, kniha se bude jmenovat Příběh The Streets Mike Skinner vydává memoáry, kniha se bude jmenovat Příběh The Streets


mikeskinner02pw260111Na knize, která má obsah 352 stránek, spolupracoval se spisovatelem Benem Thompsonem. Ten stojí i za biografiemi například komika Russella Branda, Vice Reevese nebo herce Phila Danielse.

Kniha bude obsahovat řadu dosud nezveřejněných fotografiíí ze Skinnerova mládí. "Neměl jsem původně v plánu dávat do knihy fotky z mého dětství, protože mi to přišlo docela hloupé. Ale manželka řekla, že musím... Máma mi dala hromadu alb z dětství. Je to trochu emocionální, jsem tam, jak jdu poprvé do školy a podobně," prozradil Skinner na svém profilu na Twitteru.

Dále zde uveřejnil link na fotku své rodiny, kde je on jako malý kluk a okomentoval to slovy: "Můj první den ve škole a pro mě silné emoce, protože tento týden začíná chodit moje malá holčička do školky. Podělanej kruh života... Lví král a tak."

The Streets v minulém roce ukončili činnost a v listopadu odehráli poslední koncerty. Do Čech naštěstí stihli zavítat ještě v létě, kdy vystoupili na festivalu Rock For People. Mike Skinner se ale s muzikou neloučí na dobro, naopak. Věnuje se novému projektu The D.O.T. na kterém pracuje s Robertem Harveyem, frontmanem The Music. Na jeho stránkách už visí 14 nových tracků.

 

 

 text: map, foto: archiv

 

zavřít