STYLE 11/05: PRAKTICKY, SVŮDNĚ I BEZPEČNĚ

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

V novém REPORTU 11/05 má své tradiční místo i stylová rubrika HOT. Zpestřete si podzim v botách Dr. Martens, připravte se na zimu s výbavou Hannah a nahlédněte do jara 2006 s kolekcí pohodlných modelů od Bruno Banani. A kdo chce soutěžit, má šanci!

STYLE 11/05: PRAKTICKY, SVŮDNĚ I BEZPEČNĚ STYLE 11/05: PRAKTICKY, SVŮDNĚ I BEZPEČNĚ

BRUNO BANANI - NOT FOR EVERYBODY, BUT FOR YOU

Limitované řady pánského a dámského prádla BRUNO BANANI představují pro novou sezonu jaro léto 2006 kromě jiného i unikátní modely ART a KEEP DISTANCE.

























ART je opravdové umělecké dílo. Tato extravagantní série pro muže i ženy je zdobená bohatým barevným potiskem. Kolekce je vyrobena z jemné bavlny, která krásně přilne k tělu.




































FRESCO: tato umělecká kolekce pro muže je potištěna geometrickými a figurálními motivy v jasných barevných odstínech a klidně může soutěžit s nějakou moderní malbou.



































KEEP DISTANCE je pro ty , co mají rádi odvážnou a sportovní módu. Žlutá pěst na černém nebo bílém podkladu nenechá nikoho na pochybách o dostatečném sebevědomí jeho nositele.

www.brunobanani.com

Heliskiing s Hannah na Tien-Shanu: Poznej, kde jsou Tvé limity!

Každý, kdo se nebojí adrenalinu, rád lyžuje free style a troufá si zajít až za hranice svých možností, má šanci zúčastnit se týdenní expedice v Uzbekistánu, kterou pořádá Hannah, největší tuzemský výrobce outdoorového oblečení a vybavení. Na sedmičku vybraných čeká vysazení z helikoptéry na samém vrcholu Tien-Shan, a pak už jen jízda po neprozkoumaných pláních se spoustou hlubokého a netknutého sněhu…


 































A jak na to? Stačí do 16. prosince zajít do obchodu, kde se prodávají výrobky Hannah, koupit si to, co se vám v nabídce této značky líbí a správně odpovědět na soutěžní otázku: „Kolik centimetrů nití se spotřebuje na ušití jedné dámské zimní bundy Limax ve velikosti 40?“.

Čtyřicet nejlépe tipujících poté podstoupí soustředění v Krkonoších. Tam na ně čeká nejenom pobyt bez elektřiny, ale i základní lavinový výcvik a do tuhého určitě půjde při „skialpinistickém výletu“ na Sněžku, kdy účastníci absolvují 20 km trasu s převýšením více než 1600 metrů. Na konci víkendu vybere odborná porota, složená ze specialistů na extrémní sporty, 15 nejlepších, kteří odjedou na další přípravný kemp do Alp. Odtud vzejde 7 borců, která posune hranici svých možností a vydá se helikoptérou na vrchol Tien-Shan, odkud je jen jedna možnost návratu dolů - na lyžích.

Více info na www.hannah.cz.

A pozor: Společnost Hannah pro čtenáře REPORTU připravila i jednu speciální soutěž o speciální ceny - tři zimní bundy značky Hannah ve velikosti L.



 

 

 

 






Marlin



















Nadir



















Zulu

Detaily a podmínky soutěže hledejte v REPORTU 11/05!

Martens: Ever Lasting Shoes

Martensky vytvořily v Anglii subkulturu pevně spjatou s rockovou hudbou a nedají na ně dopustit takoví velikáni jako Paul McCartney, Elton John, Madonna, Rolling Stones, Bee Gees, Jethro Tull, Depeche Mode, Red Hot Chili Peppers a další. V roce 1999 byla o historii a vlivu této značky na anglickou kulturu dokonce napsána kniha.




























 

 




















Stejně jako každý Američan pamatuje, kde byl a co dělal, když zastřelili J. F. Kennedyho, ví každý Angličan, kdy a kde si koupil svoje první martensky. Jsou kombinací prvotřídní kvality, perfektní práce výhradně anglických ševců a popularitě, která z nich udělala u několik generací takzvané „EVER LASTING SHOES“ věčné boty.





















































Dr.MARTENS je obuv, vyztužená vzduchovým polštářem AIR WAIR. Dokonale tlumí nárazy při chůzi po tvrdém povrchu, čímž nám chrání klouby a páteř a šetří Achillovy šlachy.



































Martensky jsou ruční prací výhradně anglických ševců s originální podešví, která je z elastického materiálu a odolná proti mastnotě, kyselinám, benzínu i alkalickým látkám. Navíc je doplněna o speciální podložky různé tuhosti, které umožňují dokonalé vytvarování vnitřku boty přesně podle nohy a přispívají tím k pohodlné a zdravé chůzi.


 














 








www.drmartens.com

zavřít