Dara Rolins, Rytmus a Ben Cristovao podpoří ženské rugby v České republice

Vydáno 24.01.2012 | autor: redakce

100 krásných dívek v čele s Darou Rolins, s nehrající náborovou kapitánkou nového sportovního projektu, se nechalo slyšet, že drsné kontaktní týmové sporty nemusí být jenom pro chlapy a začaly trénovat atraktivní hru, která vychází z pravidel rugby. Kromě Dary sportovní událost podpoří Rytmus, Marta Jandová, Ben Cristovao, Monika Bagárová a Eddie Stoilow.

 

Dara Rolins, Rytmus a Ben Cristovao podpoří ženské rugby v České republice Dara Rolins, Rytmus a Ben Cristovao podpoří ženské rugby v České republice

21. turnaj Sexy Ligy v České republice se uskuteční 25. února 2012 od 19:00 hod. v Tipsport areně v Praze a kromě zápasů 100 sexy hráček na akci vystoupí: Dara Rolins, Marta Jandová, Monika Bagárová, Ben Cristovao, skupina Eddie Stoilow a taneční skupina SDA. Ve 23:00 akce vyvrcholí vystoupením slovenského rappera Rytmuse. Pro nadšené příznivce nové sportovně kulturní akce bude nachystána ve stejných prostorách after party, na které budou hrát české DJ hvězdy jako jsou Michael Burian, Lucca, Michal Poliak, LayDee Jane a Eddie Sender. Turnaj moderuje Libor Bouček a o choreografii se stará Laci Strike.

 

Pořadatelé slibují tvrdou, nekompromisní hru od rugbistek. Ty se předvedou v plném nasazení 2 x 7 min, a přesto neztratí půvab a ženskost, zvýrazněnou velmi sexy dresy.

Do června se ještě sexy kočky rozdělené do 8 týmů předvedou v Brně, Ostravě, Bratislavě a sezónu ukončí turnajem „beach rugby“ na pražské pláži.

I když z každého turnaje vzejde právoplatný vítěz, jedná se o exhibiční turnaje a teprve v září se zahájí klasická herní sezóna 2012/2013, ve které se za 10 měsíců odehraje 10 turnajů. Cílem projektu je postavit plnohodnotnou sportovní ligu, která ženám nabídne sportovní vyžití a chlapům příjemnou podívanou.



zdroj: TZ, dm

zavřít