Kosheen ve speciálním setu vystoupí na módní přehlídce Top Secret

Vydáno 08.03.2012 | autor: redakce

Kosheen se speciálním DJským setem zavítají opět do České republiky. Tentokrát se postarají o hudební zážitek na módní přehlídce spodního prádla TOP SECRET, která proběhne 12. března v pražském Hotelu Hilton.

Kosheen ve speciálním setu vystoupí na módní přehlídce Top Secret Kosheen ve speciálním setu vystoupí na módní přehlídce Top Secret


kosheen new1Vedle našich MISS - Anety Vignerové a Ivety Lutovské - Vítové a se po mole projdou i vycházející hvězdy modelingového nebe - Tereza Fajksová, Denisa Domanská, Darja Jacukevičová a mnoho dalších.

Módní show TOP SECRET letos představí provokativní kolekci spodního prádla české značky WERSO. Diváci uvidí desítky nádherných modelů, které budou doplňovat půvabné punčochy české značky Aries. Již po šesté bude TOP SECRET moderovat Leoš Mareš.

Exkluzivním hudebním hostem TOP SECRET 2012 bude Kosheen DJ´s v čele se zpěvačkou Sian Evans, kterou české publikum miluje.


Téma letošního TOP SECRET bude KARNEVAL ve všech jeho podobách. Od šamanských rituálů rozpálené Afriky, přes tajemné masky v Benátkách až po japonské lampionové průvody i německý expresionismus. Monumentální scénu a téměř 20m dlouhé molo doplní ohromná projekce a spousty světel a další techniky.

Vyvrcholením přehlídky bude nejdražší model, co kdy byl v České republice na mole předveden – sněhobílá podprsenka posázená diamanty a drahými kameny od firmy CABRHA Diamonds v hodnotě desítek milionů korun. Ještě stále je tajemstvím, která z modelek ji oblékne.



zdroj: TZ, map

zavřít