Metallica už dnes v Praze, nepodceňujte instrukce

Vydáno 07.05.2012 | autor: redakce

Už dnes 7. května vystoupí v pražské Synot Tip Aréně Metallica! Protože se na vršovický stadión fotbalové Slavie chystá více než 30.000 fanoušků, vydala pořádající agentura informace o parkování, dopravě a další důležité pokyny.

Metallica už dnes v Praze,  nepodceňujte instrukce Metallica už dnes v Praze, nepodceňujte instrukce


Metallica_001Upozorňujeme návštěvníky koncertu, že v okolí Synot Tip Arény se nedá předpokládat nalezení vhodného parkování. Doporučujeme proto využít k přepravě linku A pražského metra s výstupem ve stanicích Želivského nebo Strašnická s docházkovou vzdáleností cca 10 min.

Exkluzivní report z historicky prvního koncertu Metallicy v ČR !

Po ukončení akce bude provoz autobusů a tramvají, jedoucí přes křižovatku Slávie, krátkodobě přerušen kvůli bezpečnému rozchodu diváků. Doporučujeme proto využít k odvozu opět provoz metra ze stanic Strašnická a Želivského, jehož provoz bude v případě potřeby posílen.

Návštěvníkům koncertu doporučujeme také využít parkoviště P+R na okraji města.

K další přepravě pak použít linek metra do stanic Náměstí Míru, Strašnická, Karlovo náměstí a I.P.Pavlova, odkud je spojení ke stadionu pravidelnými tramvajovými linkami 6, 7, 22, 23 a 24 do zastávky Slávie.

Hetfield, Hammett, Ulrich, Trujillo odehrají legendární "černé" album z roku 1991

Z oblasti Severního Města doporučujeme autobusovou linku 136, z Jižního Města pak linky 136 a 213 opět do zastávky Slávie.

Parkoviště P+R jsou umístěny u zastávek metra:

1. trasa A: Depo Hostivař, Skalka
2. trasa B: Černý most, Rajská zahrada, Palmovka, Butovice, Zličín
3. trasa C: Opatov, Chodov, Nádraží Holešovice, Ládví, Letňany

Jmenný seznam parkovišť P+R je uveden na internetu. Od parkovišť P+R lze dále cestovat metrem s event. následným přestupem na linky tramvají, nebo autobusů MHD.

Brány stadiónu se otevřou v 17 hodin. Od 17.15 bude hrát francouzská formace Gojira. Koncert kalifornských thrasherů Machine Head by měl začít v 18.30 hodin. A Metallica má zahájit svoji show ve 20:00.


 


metallica_planek

zavřít