Westlife končí. Jejich poslední show můžete sledovat v kině

Vydáno 21.06.2012 | autor: redakce

Jedna z nejúspěšnějších chlapeckých kapel se s miliony svých fanoušků po celém světě definitivně rozloučí na svém posledním společném koncertě, který se bude přenášet živě nejen do kin ve Velké Británii, Irsku, ale i několika zemích kontinentální Evropy včetně České republiky a Slovenska.

Westlife končí. Jejich poslední show můžete sledovat v kině Westlife končí. Jejich poslední show můžete sledovat v kině

westlife_vidWestlife prodali za svou existenci více než 45 milionů desek po celém světě a čtrnáctkrát se se svými singly umístili na prvním místě britské hitparády. Své rozlučkové turné ukončí posledním společným koncertem v dublinském Croke Parku 23. června 2012 od 21:30 hodin.


Vstupenky na tento koncert byly vyprodány v rekordních pěti minutách. Díky přímému přenosu posledního koncertu Westlife však všichni zklamaní fanoušci i mnozí další budou mít možnost zažít tuto událost na plátnech kin.

„Za čtrnáct let existence kapely jsme vyprodukovali hudbu, na kterou by mohl být pyšný každý skladatel a vytvořili jsme si ohromně silné pouto s fanoušky po celém světě," komentují před posledním koncertem členové kapely Westlife. „Bude to pro nás silně emocionální zážitek a čekáme, že nám skoro každá píseň vžene slzy do očí. To, že se koncert bude přenášet v přímém přenosu do kin po celém světě, jen stupňuje naše nedočkavé očekávání. Moc nás těší, že tento projekt můžeme realizovat ve spolupráci s BBC Worldwide....23. června 2012 se uzavře naše společná hudební dráha úžasným koncertem v dublinském Croke Parku. Už teď usilovně pracujeme na tom, aby náš poslední koncert obsáhl vše, o čem jsme kdy snili. Bude to zároveň rozloučení i návrat domů před 85 tisíci fanoušky," dodávají Westlife.

23. června ve 21:30 hodin se budou moci posledního koncertu skupiny Westlife zúčastnit také čeští a slovenští fanoušci, a to prostřednictvím těchto kin:

Česká republika
Náchod - Vesmír
Kolín - Kino 99

Slovensko
Zvolen - Europa Cinemas



zdroj: tz, dm

zavřít