Warped Tour se vrací do Evropy, udělejte si výlet do Londýna

Vydáno 21.06.2012 | autor: redakce

Putovní festival Warped Tour i letos brázdí americká města. Po dlouhých třinácti letech se ale na podzim vrátí do Evropy, konkrétně do Londýna. Pokud chcete slyšet naživo kapely jako Lostprophets, Bring Me The Horizon, Architects, Awolnation a další, máte nyní možnost.

Warped Tour se vrací do Evropy, udělejte si výlet do Londýna Warped Tour se vrací do Evropy, udělejte si výlet do Londýna

plakatJestliže si chcete udělat výlet do Londýna, můžete vyhrát čtyři lístky a místa v dodávce, která se vydá na pořádně punkový výlet.

Soutěž běží od 13. června 2012 a potrvá do 13. července 2012. Hraje se o čtyři vstupenky na Vans Warped Tour, která se koná 10. listopadu 2012 v Londýně, místo v punkové dodávce plné piva a ubytko v místě konání. To je celkem fér! A teď, jak můžete vyhrát?

Vše zásadní, se odehraje na facebookové stránce My Way To Vans Warped Tour, kam do 13. července můžete nahrát jednu vaši fotku z jakéhokoliv hudebního festivalu (jednoduše ji zveřejníte na zeď stránky). Čtyři nejhustší, nejlepší nebo nejzajímavější fotky budou vybrány kapelami Pipes & Pints, Prague Conspiracy a The Spankers a během Mighty Sounds vyhlásíme vítěze. Proto je nutné, abyste na Mighty byli osobně přítomni.

Mimo čtyř vítězů, bude na Mighty Sounds oznámeno také dalších deset nej fotek, které získají DVD s dokumentem o Warped Tour "No Room For Rockstars". Film bude mít přímo na Mighty českou premiéru.



map
zavřít