Mighty Sounds: Přijďte si dobít baterky do Monster Energy zone

Vydáno 11.07.2012 | autor: redakce

V tradičním útočišti letiště Čápův dvůr u Tábora vypukne 13. července třídenní festival Mighty Sounds. A protože se bude hrát hlavně punk, ska, reggae, punkrock, rockabilly, rock'n'roll či hardcore, energie bude nedostatkové zboží. Proto bude k dispozici samostatná stage Monster Energy zone.

Mighty Sounds: Přijďte si dobít baterky do Monster Energy zone Mighty Sounds: Přijďte si dobít baterky do Monster Energy zone


monster zone 2Ta bude hostit mix punku, rock'n'rollu a hip hopu. V pátek, sobotu i neděli se nezastaví dřív než o třetí hodině ranní, ukážou se Missing Words Sound Systém, Matys, Joke, Vrabec nebo Tchichiman.

Kromě toho bude pro fanoušky připravená autogramiáda kapelek From Our Hands, Zoči Voči, v plánu jsou Carburetors či Prague Conspiracy. S těmito muzikanty pak bude v rámci Monster Energy zone dost prostoru i na individuální pokec. Relax si tu dopřejí také sportovci a samozřejmě nebude chybět větší než malé množství drinků.

Na Mighty Sounds se letos představí hvězdy jako The Locos, Alborosie, Irie Révoltés, Los de Abajo, Frank Turner, Biohazard nebo The Meteors. O zahraniční ani domácí špičky všemožných žánrů nebude nouze.



zdroj: PR, map 
zavřít