MISS JUNIOR ČR BUDE ZNÁMA UŽ DNES

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

V Praze na Vinohradech se večer rozhodne o sedmé juniorské královně krásy. Slavnostní finále "Miss Junior ČR 2006" ozdobí svojí účastí známé tváře, profesionální modelky a další vzácní hosté. Přijďte podpořit mladé krásky! Ani Report si takovou příležitost nenechá ujít...

MISS JUNIOR ČR BUDE ZNÁMA UŽ DNES MISS JUNIOR ČR BUDE ZNÁMA UŽ DNES

Finále Miss Junior ČR 2006
Národní dům na Vinohradech
17.10. 2006, 20:00

Celková stylizace více než devadesátiminutového ceremoniálu bude vyjadřovat celkové pojetí letošního ročníku Miss Junior, která chce být "nejen soutěží krásy", ale i demonstrací zdravého a správného životního stylu a pohledu. Večer se tedy ponese ve veselém, hravém, dynamickém a barevném duchu a vyvrcholí exoticky temperamentně do latinsko-amerických a kubánských motivů. Třešničkou na dortu budou kouzelné společenské modely. A celou show zakončí ohňostroj!



































Těšit se můžete na předvádění kolekcí firem Tommy Hilfiger (podzimní a zimní kolekce, civilní móda, ženský styl), Puma (nová sportovní kolekce nadcházející sezóny, veselý & hravý hip–hop styl) nebo Bruno Banani (plavko prádlo - sexy, ale dívčí, nicméně svádivý žensky rafinovaný styl).
Moderuje Tomáš Krejčíř, zpěváci Bára Basiková a Petr Dyk zazpívají premiérově duet složený právě pro finálový večer Miss Junior ČR, dále vystoupí např. Lucie Vondráčková za tanečního doprovodu skupiny IF, profesionální hiphopoví tanečníci a vítězové soutěže Muž roku.

























V porotě zasednou mimo jiných Halina Pawlovská, fotograf Jakub Ludvík, mistryně světa v body fitness Bára Benešová, šéfredaktorka Harper´s Bazaar Bára Nesvadbová, generální ředitel TV ÓČKO Jiří Balvín, pan Bruno Banani, modelky Martina Kovářová a Karolína Bosáková a další osobnosti. Specialitou je mediální porota novinářů z celé republiky, kteří volí Miss Junior ČR MEDIA.


























Dále jsou pozvány mj. modelky Pavla Hrbková, Kateřina Průšová, Diana Kobzanová nebo Hanka Kynychová. Večer bude živě přenášen na portálu www.play.cz, natáčet budou TV Prima, ČT a televize ÓČKO, Český rozhlas – stanice Praha a Rádio Wave, fotiografovat bude mimo jiné i náš dvorní spolupracovník Vítek Hofer.
























Více informací najdete na webu www.missjunior.cz, na fotoreport z velkého finále se těšte co nevidět tady u nás, na iReport.cz.



zavřít