Megaton Fashion Show: The Prostitutes a Prague Conspiracy jako modelové

Vydáno 05.02.2013 | autor: redakce

Palác Akropolis 7. února hostí 4. ročník Megaton Fashion Show, akci, která spojuje hudbu, design a dobré skutky. Během večera zahrají Cartonnage a Katarína Landlová, na pódiu se pak v roli modelů objeví členové skupin The Prostitutes, Prague Conspiracy, Status Praesents a další.

Megaton Fashion Show: The Prostitutes a Prague Conspiracy jako modelové Megaton Fashion Show: The Prostitutes a Prague Conspiracy jako modelové


mfs-2012-a2_jpgMegaton Fashion Show 2012 bude vyvrcholením soutěže o nejlepší hudební design uplynulého roku v kategoriích booklet, plakát a merch. Hlasování je čistě v rukou fanoušků, kteří mohou až do 5. února míchat pořadím na facebookové stránce občanského sdružení Megaton Production, které akci pořádá.

Grafici, kteří v klání uspějí, budou odměněni cenou ve tvaru bombičky od Josefa Špetláka. Ceny jim do Akropole přijdou předat Vladimír 518, Tomáš Třeštík a tatér Musa. Na stejné facebookové stránce se 5. února rozhodne také o vítězích dražby originálních hudebních nástrojů. Kytary, ukulele a činely k obrazu svému upravili Lukáš Pavlásek, kapely J.A.R. a Cartonnage, tatérka Tereza Pet a sochař Lukáš Rais a sami je na Megaton Fashion Show 2012 novým majitelům odevzdají. Svou bmx show v rámci večera předvede Dominik Nekolný, pětinásobný mistr České republiky a mistr Severní Ameriky. O večírek, trvající až do ranních hodin, se postará DJ Ed Basse a Them Darned Teenagers.

Všechny soutěžní návrhy Megaton Fashion Show 2012 budou celý únor vystaveny v AGalerii ve foyer Paláce Akropolis a virtuálně na http://www.a-galerie.cz.

Pořadatelky i všichni zúčastnění se na akci podílejí bez nároku na honorář. Výtěžek jako každý rok putuje Nadaci Terezy Maxové dětem.




zdroj: TZ, map

zavřít