Punkoví Vagyny Dy Praga vybrali na portálu Music Cluster 100 tisíc korun

Vydáno 17.04.2013 | autor: redakce

Další interpretem, který uspěl v crowdfundingovém projektu Musiccluster.cz, jsou Vagyny Dy Praga. Fanoušci jim poslali sto tisíc korun na nahrání desky.

Punkoví Vagyny Dy Praga vybrali na portálu Music Cluster 100 tisíc korun Punkoví Vagyny Dy Praga vybrali na portálu Music Cluster 100 tisíc korun

vagyny

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Netradiční mužský sbor nabídl svým příznivcům mnoho odměn od osobních děkovných videí "za pár kaček" až po regulérní členství v kapele za plnou cílovou částku sto tisíc. Velký zájem byl jak o klasický merchandise, tak o nevšední zážitkové dárky, jako např. objednávka koncertu, nebo hra na klávesy, které na koncertní show kapely nahrazuje žehlící prkno.

Skupina Vagyny Dy Praga, která vznikla v roce 2004 a která se umí po svém vypořádat s různými žánry (rock, hiphop, funky), odehrála na podzim loňského roku koncert s pořadovýám číslem 100 ve vyprodaném Rock Café. Vrátí se sem i letos, a to 1. května, kdy proběhne velké poděkování všem fanouškům za podporu. Kromě desky chystá skupina i nové videoklipy, které navážou na úspěšný country song s Pavlou Tomicovou.

Aktuálně se na Music Clusteru o přízeň fanoušků uchází kapela Poletíme? která se pokusí vybrat finanční prostředky na realizaci svého již čtvrtého alba. V případě, že se skupině podaří získat potřebný finanční obnos, dojde v rámci projektu Music Cluster také k realizaci nového alba ve studiu All Senses Production pod vedením producentů Ondřeje Škocha a Darka Krále.


TZ, ape

zavřít