Ondřej Brzobohatý, Ondřej Brousek a G-Point Hunters už v pondělí na Bushmills Live Prague

Vydáno 17.05.2013 | autor: Petr Lenk

V pondělí 20. května zažije pražský Lucerna Music Bar originální setkání hudby a tradičně vyráběné whiskey Bushmills. Muzikanti a dlouholetí kamarádi Ondřej Brzobohatý a Ondřej Brousek se svými hosty G-Point Hunters vystoupí společně vůbec poprvé na jednom pódiu.

Ondřej Brzobohatý, Ondřej Brousek a G-Point Hunters už v pondělí na Bushmills Live Prague Ondřej Brzobohatý, Ondřej Brousek a G-Point Hunters už v pondělí na Bushmills Live Prague


ondrejbrzobohaty foto bushmillslivepraha2bushmill

Vstupenky na tuto jedinečnou akci, které budou platit vždy pro dvě osoby, nelze koupit v běžné distribuci, ale pouze získat ve fanouškovských soutěžích na facebook.com/BushmillsCR.


Návštěvníci koncertu budou mít možnost zdarma ochutnat skvělou irskou whiskey Bushmills a užít si její spojení s originální hudbou. Ondřej Brzobohatý a Ondřej Brousek se tak připojují k hudební „rodině" Bushmills Brother, jejíž nejvýraznější tváří je známý herec a také DJ Elijah Wood. Bushmills Live Prague navazuje na festival Bushmills Live 2013, který je naplánován na 20. června. Hlavní hvězdou na tomto severoirském festivalu, konaném přímo v palírně Bushmills budou islandští Of Monsters and Men.


  1. Jake Bugg zahraje na letošním festivalu Bushmills Live



Další hudební počiny na domácí půdě chystá Bushmills na podzim. V souladu se svou dlouhodobou strategií se objeví coby partner vybraných známých i začínajících českých kapel, a přinese tak opět originální hudební zážitky.


{vypnoutslider}


PR


zavřít