Radůza: Poprvé na Okoři a zřídkakdy na festivalech

Vydáno 23.05.2013 | autor: Petr Lenk

Osobitá písničkářka Radůza se masovým akcím a festivalům většinou vyhýbá. O to větší punc exkluzivity bude mít její koncert 22. června v rámci festivalu Okoř se šťávou. Místo rozhovoru, který jsme vám chtěli přinést, nám poslala originálnější formu zpovědi: netradiční a vtipný dotazník.

Radůza: Poprvé na Okoři a zřídkakdy na festivalech Radůza: Poprvé na Okoři a zřídkakdy na festivalech

raduza 2006 by ivan prokop2Radůza

Na tomto místě by se měl skvět rozhovor plný mých výsostných mouder a tajuplných poodhalení, jakže jsem se to vlastně k hudbě dostala, proč to dělám a kde beru inspiraci. Milí čtenáři výplodu mého tohoto, jsem nutkavě rozhovorově nekontaktní až tajnosnubná, a každé interview, které jsem nucena poskytnout, mi způsobuje ujímání. Není v tom nižádné povýšenosti, leč lenosti mnoho a přesvědčení, že muzikant má především sedět doma na židli a psát muziku, nikoli rozdávat své (myslím tím mé) pochybné rozumy.

Přesto jsou informace, které se nikde nedočtete, a tu se nabízí výtečný prostor, kterak je zveřejnit a přece jen se trochu blýsknout, snad i zbulvárněti trochu a tím si vaši věčnou přízeň, neb alespoň pozornost zajistiti. Všechny tyto údaje frapantně ovlivňují moji tvorbu, ba měly i vliv na to, proč jsem tvořiti počala a jsou mojí věčnou inspirací. Zde tedy jsou:

Jméno: Radůza (občanské jméno nechte spát. V případě chtění ho sice budete mít na dvě kliknutí, ale k čemu někomu bude? )

Pohlaví: žena (Ano, opravdu je to tak.)

Povolání: Šumařka

Věk: 40 let (Heč!)

Výška: 179cm (Jediná tělesná míra, která mne předurčuje k povolání modelky.)

Váha: Neřeknu ani za nic!! (Nápověda: čím dál vyšší)

Číslo nohy: 43 (V nejmenovaném obchodě na můj dotaz na dámské lodičky této velikosti doporučili návštěvu obchodu pro transvestity. Prý mají velké nohy a potřebují dámskou obuv. Pokud o takovém obchodě víte, budu ráda za každý kontakt.)

Děti: 2 kousky (syn a dcera)

Stav: Svobodná a nezadaná (Bez komentáře, prosím!)

Stav mysli: Transcendentálně praktický

Oblíbené jídlo: Cokoli bezlepkového

Oblíbená kniha: Tištěná

raduza 2006 by ivan prokopRadůza

  1. Vyhrajte vstupenky na Okoř se šťávou

 

Koníčky: Cokoliv, co stihnu nacpat do pěti minut mezi starost o děti, hraní, sekání trávy, štípaní dřeva, rytí zahrady, nákupy, vaření a vyřizování stohů papírů vížících se k mé podnikatelské činnosti.

Životní cíl: Přežít co nejdéle Koeficient ovladatelnosti: -368 (Na Buddhově stupnici od 0 do 100)

Koeficient sebeovladatelnosti: Kolísavý

Koeficient uvědomění si vlastní potrhlosti: +250 (Na stupnici Louis de Funés od 0 do 100)

Další případné dotazy zasílejte, prosím, do redakce pod značkou Radůza- medúza- čúza- protéza v aspiku. Dovoluji si vás však zdvořile upozornit, že koeficient pravděpodobnosti, že budou zodpovězeny je přímo úměrný mé nechuti poskytovat rozhovory.

S láskou a veselím Vaše Radůza

Text Michal Šenbauer, Jarda Hudec, foto Ivan Prokop


A my dodáváme: Pospěšte si se vstupenkami, kapacita festivalového areálu je omezená. Kromě Radůzy na Okoři se šťávou vystoupí David Koller, Mandrage, UDG, Jiří Schmitzer, Charlie Straight ad. Více na www.okorsestavou.cz

 

 

zavřít