Lucie, UDG, Marpo nebo Boris Carloff vám přejí do nového roku

Vydáno 05.01.2014 | autor: redakce

Rok 2013 je za námi. Přečtěte si, co vám přejí do toho nového umělci české a slovenské scény jako Lucie, Mandrage, Imodium, Rybičky 48, Visací zámek, Boris Carloff nebo Vanessa.

Lucie, UDG, Marpo nebo Boris Carloff vám přejí do nového roku Lucie, UDG, Marpo nebo Boris Carloff vám přejí do nového roku

 

Lucie 15Lucie

Přejeme všem hudbymilovným lidem krásný nový rok 2014. Pokusíme se Vám ho zpříjemnit našimi velkými koncerty od května do června, od Košic po Londýn. Těšíme se po deseti letech opět na viděnou a především na slyšenou!

 

 

 

udg 2013Petr Vrzák, UDG

Kapela UDG Vám přeje, ať v tom dalším roce neusínáte sami. Ať Vám nejsou vzdálení ti, které máte rádi. Ať se vyplní všechny vaše modlitby a Vaše sny nejsou jen ve Vašich představách.

 

 

 

MANDRAGE 2013 02František Bořík, Mandrage

Drazí! Je mi velkou ctí Vám všem popřát, aby se Váš následující rok skládal pouze ze samých pěkných dní. Kapela Mandrage chystá na rok 2014 dost velkolepý program. Doufáme proto, že některé ze všech těch nejpěknějších dní strávíte s námi. Osobně se už toho dalšího roku nemůžu dočkat, jelikož vím, že se se všemi Vámi uvidíme na turné, festivalech, barech a benzínkách, což je vždy příjemné a bude to jistě příjemné i letos. Šťastnej novej!

 

 

imodium 2013 01Thom, Imodium

Všem čtenářům - ať současným nebo budoucím - přejeme ta nejkrásnější a nejzásadnější osudová setkání! Ať už s mužem či ženou, ať už s hudbou či nehudbou! Osudová setkání jsou kořením života a pokud vás mají potkat v roce 2014, bude 2014 rokem nezapomenutelným.

 

 

boris carloff ihavegotonesoul n TOPBoris Carloff

Nejen čtenářum iReportu přeji krásný nový rok, to, aby je hudba naplňovala nejméně tak jako státní zakázky kapsy našich politiků, a aby vyzkoušeli co nejvíc nových věcí. Protože je vždycky lepší litovat věcí, které jsem udělal, než těch, co jsem neudělal.

 

 

 

Marpo interview 10 TOPMarpo

Čtenářům iReportu a všem fans přeju do novýho roku hlavně zdraví. To je základ, zbytek už se nějak vymyslí:) Díky za skvělej rok!

 

 

 

vz TOPVladimír Motýlek Savec, Visací zámek

Punk furt, vy volové!

 

 

 

 

the prostitutes1Destroyer, The Prostitutes

Čtenářům přejeme co nejvíc skvělejch hudebních novinek a dost času na to je poslouchat. Přejeme vám, abyste si našli dost skvělý hudby i v našem českém rybníce. Přejeme vám odvážný kapely, co nejdou vyzkoušenejma cestama, a odvážný publicisty, který o nich napíšou. A jestli tohle všechno už máte, tak vám přejeme, ať o to nepřijdete ani letos.

 

 

vanessa 11Samir Hauser (Vanessa, Bruno Ferrari)

Můžete si být jisti, že ruka Boží vždy dopadne na správné místo. Možná, že právě v této chvíli je vaše jméno povoláváno k poslednímu soudu.

 

 

 

Portless new SQZbyněk Raušer, Portless

Všem čtenáčům iREPORTU krásný rok 2014 plný inspirace, dobrého čtení a překvapení. Neztrácejte humor, životní nadhled a nezapomínejte na své blízké. Milujeme Vás a těšíme se na koncertech! :))

 

 

 

kfn-promo2013-1 TOPJan Kunze, Kofe-In

V příštím roce ať máte dostatek lásky, jste obklopeni přáteli, děláte to co vás baví, máte otevřené vnímání i srdce a zažijete spoustu krásných dnů s blízkými lidmi.

 

 

 

Rybicky48newKuba Ryba, Rybičky 48

Rybičky 48 přejí všem lidem dobré vůle jen to nejlepší. Buďte takoví a chovejte se tak, aby váš odraz v zrcadle pro vás nebyl noční můrou. Na začátku roku 2013 jsme si všichni všimli, že 21. 12. 2012 neměl být konec světa, ale byl to mezník jakési změny, či transformace. Přejeme vám, ať uděláte co nejvíc změn k lepšímu a hlavně ať je váš život čistší a jednodušší.

 

 

mike-trafik-bigMike Trafik

Do novýho roku přeju Ireportu předevšim větší pružnost a rozmanitost informací a tím pádem i větší počet fanoušků a čtenářů.

 

 

 

orionOrion

Přeju vám do novýho roku hodně kachen a novinářskejch špeků, aby bylo o čem psát.

 

 

 

 

rakby foto SQRakby

Želám ireportu nech je aktuálny a plný nových informácií, jednoducho nech je fresh a nech ho sleduje stále viac a viac ľudí.

 

 

 

a-banquet-promoRichard, A Banquet

Všem vám i nám přejeme do novýho roku dostatek energie, nadhledu a smíchu pro překonávání stejných průserů, který jsme všichni udělali loni a uděláme i za rok.

 

 

 

LENNY foto Ondřej Pýcha TOPLenny

Milým čtenářům iREPORTU přeji do nového roku, aby zdraví, láska a štěstí u nich hrály prim a dobrá hudba v uších zněla jim.

 

 

 

skyline2013 2 TOPRadek Bureš, Skyline

Všem čtenářům iReportu přeju úspěšné PŘEŽITÍ roku 2014! Zbytek už se vždycky nějak zvládne...

 

 

 

KV 0349Klára Vytisková

Do dalšího roku vám všem přeju, abyste si užívali vše, co děláte, měli rádi svoji práci, žili teď a tady, moc zbytečně neřešili, milovali, dobře jedli, četli hezký knížky, koukali na skvělý filmy, poslouchali dobrou hudbu, trávili hezký chvíle s přáteli a rodinou, byli zdraví a nestresovali!

 

 

Goodfellas promo01 2013 TOPJonny Angel, The Fellas

Aloha všem čtenářům iReportu, přejeme Vám, abyste dokázali najít na všem něco pěkného. Přejeme Vám abyste dokázali vše, co chcete. Přejeme Vám, aby se Vám povedlo odpoutat oči od svítících krabiček všeho druhu alespoň na 5 minut denně a věnovali úsměv a polibek svýmu partnerovi. Přejeme Vám, abyste se dokopali a konečně navštívili svoje tchýně, protože vlastně nejsou tak příšerný, jak se zdálo. Přejeme Vám, abyste se konečně vybodli na to se někam honit, protože jediný, co vám opravdu může utéct, je Váš život. Přejeme Vám, aby ve vašem městě taky někdo otevřel nějaký farmářský potraviny a vy ste mohli přestat jíst vyhoněný kuřata, 30 let prošlý máslo z Belgie, Májku a podobný sračky. Prostě žijte naplno a naživo tak jako my!

 

Weonthemoon 06 TOPWe On The Moon

Přejeme všem čtenářům iReportu všechno nejlepší do Nového roku 2014. Poslouchejte to, co Vás baví a rozhodně se nebojte pátrat i v českých vodách, je tu spouuuusta nadějných kapel, že?

 

 

 

calm seasonAdam Vopička, Calm Season

Zkuste si zařídit svoje životy tak, abyste se každý ráno probouzeli štastný. Zkuste nešířit zbytečný negace a zkuste se obklopovat pozitivama. A hlavně tyvole ta láska! Keep Calm and Season.

 

 

 

lunoMartyn Starý, Luno

Všem čtenářům vše dobré do roku 2014. Snad nejen našim fanouškům přinese jen to nejlepší. A neklesejte na mysli, i když svět bude proti, dá se s ním bojovat!

 

 

 

jitkarbJitka Charvátová

Novoroční pozdrav Jitky Charvátové najdete na tomto linku.

Šťastný nový rok :-)

 

 

 

theswitch www 24Jan TJ Tuček, the.switch

Chceme všem fanouškům the.switch a čtenářům iREPORTU poděkovat za parádní rok 2013. Zároveň popřát šťastné bytí a správná rozhodnutí do toho, co bude v roce 2014. Není třeba se bát samoty, milujem Vás a jsme tu s Vámi!

 

 

 

doctor pp webDoctor P.P.

Za celou kapelu přeju štěstí, zdraví a dlouhá léta plná rokenrolu. A hlavně chuť užívat si života, kterej stojí vážně za to. A když zas budou moulové bažící po Vašich volebních hlasech vykřikovat, jak se máme blbě, zacpěte si uši, nebo si do sluchátek pusťte "megahit" Doctora PP Jsem dokonalej a se sklenicí šampaňského v ruce se odeberte do hájemství nikdy nekončící nirvány, kde s i já s oblibou často prodlévám.

 

 

YemiYemi A.D.

Říká se, co tě nezabije, to tě posílí. Celý rok 2013 se nesl v tomhle duchu. Byl sakra těžkej pro všechny a všude na světě. Myslím, že už jsme teď silní tak akorát. Proto do roku 2014 přeji jen odměny - od prátel, od šéfů, od lásek a od dětí. Věcné, psychické i fyzické :o)

 

 

johny machetteJohny Machette

Nejen Vám, ale i vašim čtenářům bych chtěl popřát hodně štěstí, zdraví a spokojenosti! Hodně zážítků, na které budete rádi vzpomínat, a pokud se chystáte na nějaké koncerty nebo festivaly, ať se Vám povede ulovit fotku se svým oblíbeným umělcem! Přeji Vám ať je pro vás rok 2014 rokem úspěšným a plným milých překvapení!

 

 

Dominika Mirgová SQ

Dominika Mirgová

Portálu ireport.cz želám hlavne veľa čitateľov, hudobnej inšpirácie a radosti. Nech sa mu naplnia všetky ambície, ktoré si do roku 2014 dáva. A ľuďom, ktorí na ňom pracujú, veľa zdravia, šťastia, lásky a úsmevu na tvárach. Toho nie je nikdy dosť:)

 

 

 

ZakazanyOvoce 5753b TOPPišto, Zakázaný Ovoce

Přejeme všem iReporťákům, aby všechno, co se do nového roku přává, nebylo jen přání, ale realita! A i kdyby opět většina z toho nevyšla, hlavně, ať rok 2014 přežijete ve zdraví a za rok si můžete říct: "Tenhle rok mě bavil!"

 

 

 

totalninasazeniTotální nasazení

Čtenářům iReportu a nejen jim přejeme do novýho roku kromě zdraví, štěstí, lásky a skvělý muziky především totální nasazení. Bavte se, užívejte, radujte se a vůbec žijte víc než na sto procent. A ať je rok 2014 ještě lepší než ten předešlý! To vám přejí vaši Totáči.

 

 

bara zemanova bandBára Zemanová

Všem iReporťákům, čtenářům, hudebním nadšencům, všem kapelám a interpretům přejeme do roku 2014 hodně sil na další cestu, velkou dávku inspirace, dobrou partu kolem sebe a hlavně radost z hudby! Ať jsme všichni lepšími lidmi než v roce loňském a chováme se k sobě s úctou. Vaše Bára a její gang :-*

 

 

Miro Jaros SQMiro Jaroš

Ireportu.cz želám hlavne veľa dobrej hudby, aby bolo stále o čom písať. Aby písal stále viac o kvalitnej domácej tvorbe, aby dokázal pokryť všetky žánre a aby si k nemu našlo cestu čo najviac čitateľov a fanúšikov hudby.

 

 

 

evelynne

Evelynne

Přejeme čtenářům iReportu do roku 2014 jen to, co chtějí a co si přejí. Přejeme pevné nervy, které člověk potřebuje k přežití v tomto světě. Kapelám přejeme výdrž a hodně hodně nápadů do nové tvorby a hlavně podporu fanoušků, bez kterých by to nikdy nešlo. Jen to NEJ do 2014 přejí EVELYNNE.

 

 

ezywayEzyway

Přejeme iReportu v roce 2014 tak skvělé čtenáře jako doposud a čtenářům, aby prolétli nový rokem lépe jak rokem minulým. Těšíme se na vás na našich koncertech, ze kterých vám pošleme ne jeden report :) Vaši kluci: Ezy, Johnny, Luki Pavel, Petr, Martin.

 

 

 

L.A. - Promo 2013 - alfaL.A.

Do nového roku přejem, posíláme pozdravení, dlouho se tu neohřejem, jen na krátké poučení. Že na Bibli se přísahá, že pro ženu je květina, že sklep není pro znásilnění, přec ve sklepích všem leží jmění. Tomu prý se CD říká, cédéčka se prachem třpytí, a ten prášek žádné chřípí, z nich už více nesfouká.

 

 

5OT fotoMorgan, Five O'Clock Tea

Milí iReporťáci, iReportéři a vůbec všichni, kdo si rádi život užíváte: za celou kapelu přeji nádherný rok 2014. Ať v něm zažijete spoustu skvělých okamžiků. Ať máte čas na relax, zábavu a tolik obohacující odvaz na koncertech vašich oblíbených kapel, ať už známých nebo těch méně provařených. Zkrátka buďte i letos (nejen) hudebně uspokojeni, pořádně se bavte a žijte naplno, Vaši Five O'Clock Tea.

 

 

Billy Barman 2013 05Billy Barman

Prajeme všetkým čitatelom, ale aj nečitatelom iREPORTU do nového roku hlavne vela dobrej hudby a pokoj v duši. Keď na nás narazíte vo vašom meste, poťukajte nás prosím po pleci a my vám pošuškáme do uška čo vás čaká  :)

 

 

 

IANI.Y., IAN

Stejně jako fanouškům, tak čtenářům iReportu přejeme skvělý rok 2014. Přejeme, ať se Vám daří to, co chcete dělat nejvíc, a ať se Vám daří eliminovat všechny negativní elementy, který by Vám v tom mohli bránit. My děkujeme za rok 2013. Vám!

 

 

 

tokhi nTokhi

Čtenářům iReportu přeju do čtrnáctky jen to nejlepší. Dělejte věci s radostí, obklopujte se oblíbenými lidmi a užívejte života. Jestli vás něco nebaví, změňte to a běžte za svým snem. Na váhání není čas :-)  Keep groovin'!!

 

 

 

jaro smejkalJaro Smejkal

Čtenářům iReportu přeji ještě úspěšnější rok než ten předešlý. Stanovte si pořádné cíle, zahoďte předsudky za hlavu, obklopte se lidmi, které máte rádi a buďte happy! Na špatných věcech hledejte to dobré, na dobrých to ještě lepší. Lásku obejmout, doktora poslechnout a blbce odkopnout! Jaro :)

 

 

voxel 2013 nVoxel

Čtenářům iReportu (a nejen jim) bych rád popřál hodně inspirace, lásky bez snahy o přivlastnění druhého, zajímavých podnětů, zásadních uvědomění a hlavně žití v přítomném okamžiku, protože není snad nic důležitějšího, než být TADY a TEĎ. Nový rok 2014 je jen číslo, i tak vám ale přeji, ať je pro vás symbolem nových a lepších dní!

 

 

Insania 2013 01Poly, Insania

Přeju minimum vlezlé muziky a přeslazeného kýče. Ať shoří v pekle zlatí slavíci a stádo se rozuteče za krákání vran. Ať se nám daří zabíjet čas, protože čas zabíjí nás... a to je fér!

 

 

 

misha FINAL no NAMEMisha

Všetkým vám iREPORTákom prajem pevné zdravie. A všetko ostatné, čo sa nedá kúpiť. Aby Vám vydržala dobrá nálada, aby ste všetky komplikácie zvládali ľavou zadnou a samozrejme... masu dobrej muziky, lebo tej zvládneme, čo sa do nás vmestí.

 

 

 

Madalena Joao Madalena Joao SQ

Přeji všem čtenářům pohodu, životní optimismus, at vše jde podle vašich představ, a hlavně Harmonii - ta je největším štěstím člověka. {vypnoutslider}

 

 

 

 

ape

 


 

LUCIE 2014 TOP

zavřít