Hudební workshop v Tokiu: Přihlaste se do Red Bull Music Academy

Vydáno 28.01.2014 | autor: redakce

V japonské metropoli se letos uskuteční workshop pro talenty z elektronické hudební scény. V minulosti se Red Bull Music Academy zúčastnili např. Vec, Lucca, IM Cyber nebo Juanita Juarez.

Hudební workshop v Tokiu: Přihlaste se do Red Bull Music Academy Hudební workshop v Tokiu: Přihlaste se do Red Bull Music Academy

RBMA Host City 14

Desítky DJs, producentů, beatmakerů, hudebních designérů, zpěvaček a vokalistů z celého světa se v roce 2014 sejdou v jednom z nejzajímavějsích měst na světě, které inspiruje všechny možné umělce a jež sběratelé vinylových desek a fanoušci technologií označují za svou Mekku. Aplikační fáze, během níž si zájemci o účast na Red Bull Music Academy můžou podat přihlášku, začala 15. ledna. Uzávěrka příjmu přihlášek je 18. března, a protože je přihláška poměrně obsáhlá, času na rozmýšlení není tolik.

"Nabíjí mě to tady energií dělat dál a víc. Taky zpětná vazba na naši hudbu od lidí z různých zemí mě strašně potěšila," pochvalovala si na Red Bull Music Academy v Madridu Petra Hermanová ze skupiny Fiordmoss.

Red Bull Music Academy se o své účastníky kompletně postará včetně všech nákladů s tím spojených. K účasti není potřeba mít za sebou profesionální kariéru či konkrétní znalosti. Stačí zajímavá vize, rozpracovaná domácí tvorba, upřímný otevřený přístup. Důležité jsou pouze hudební filozofie, sny a inspirace. "Není to o tom, být objeven nahrávací společností či se naučit, jak to chodí v hudebním průmyslu. Je to spíše o získání potřebného nadhledu a inspirace pro svoji vlastní tvorbu. Je to o unikátních zážitcích se stejně naladěnými lidmi z různých koutů světa," říkají pořadatelé. {vypnoutslider}

TZ, ape

zavřít