Make My Heart Explode: Možná budeme na koncertě nazí

Vydáno 19.06.2014 | autor: Daniel Maršalík

Skupina Make My Heart Explode, která loni předskakovala Britům Hurts a které debutovou desku pokřtila zpěvačka Dara Rolins potřebuje doplněk k bicím Roland SPD-SX. Aby elektronické pady získala, obrátila se na fanoušky a spojila se s projektem Přispějmi.cz. Pokud se potřebných 20 tisíc vybere, můžeme se těšit na koncert, který trojice muzikantů odehraje pouze v rouše Adamově. Z vystoupení navíc vznikne nový klip.

Make My Heart Explode: Možná budeme na koncertě nazí Make My Heart Explode: Možná budeme na koncertě nazí

Na vše dohlédne herečka Andrea Kerestešová, která jako první kapele přispěla na nové bubny. Každý, kdo Make My Heart na hudební nástroj přispěje minimálně 50 Kč, získá odkaz na legální stažení desky s hity One More Day nebo She Got A Strange Magic a navíc pomalu ale jistě zbaví trio muzikantů části oblečení. Čas ukáže, zda kepela vybere potřebných 20 tisíc korun a bude muset vystoupit na Staroměstkém náměstí v Praze pouze v rouše Adamově. Pokud se tak stane, zaznamená to i kamera a ze záběrů se sestříhá videoklip k nové písničce.

mmhe keretesova1

 

Kluci, opravdu potřebujete bubny?
Jo! Ale nejsou to bubny, ale spíš bubenický pad. To je takové chytré zařízení, které představuje široké možnosti využití různých zvuků jak pro živé hraní, tak pro uplatnění ve studiu. Až se složíte, tak pro vás složíme na Staromáku písničku!

A vážně na Adama?
Nechte se překvapit. Rádi fantazírujeme, ale slovo držíme. A když do toho jde s námi i Andrea, tak proč ne! (smějí se)

Zajímalo by nás, jak vznikl váš název?
Je to název písničky jedné indie kapely ze států. Ta písnička se jmenuje You Make My Heart Explode. Přišlo nám hezký, jak je to romantický a pozitivní.

Jste zatím spokojeni s průběhem vaší muzikantské kariéry?
Máme moc pozitivní ohlasy od všech, co si poslechli naše album a byli na koncertech. To je fakt úžasná motivace. Debutovou desku nám pokřtila Dara Rolins, kterou jsme zaujali - to bylo skvělý. BandZone nás dal jako tip týdne, což nám taky moc pomohlo. Hrajou nás taky na našich oblíbených rádiích Expres a Radio1. Takže jsme zatím moc spokojení. Už se těšíme na podzim, kdy pojedeme malé turné k našemu novému albmu.

Jste jako skupina ovlivněni nějakými kapelami či zpěváky?
Samozřejmě, každý muzikant je někým ovlivněný. Obecně máme rádi hudbu, která je něčím nadčasová, proto máme rádi kapely, jako jsou Phoenix, Daft Punk, Air nebo Justice. Teď posloucháme třeba nové album Coldplay, Franka Oceana nebo kapelu The 1975.

dm, PR

 

zavřít