Never Sol sbírá zkušenosti v Tokiu na Red Bull Music Academy

Vydáno 21.10.2014 | autor: redakce

Red Bull Music Academy 2014 v Tokiu je v plném proudu a nechybí na ní ani česká hudebnice Never Sol, vlastním jménem Sára Vondrášková. Ta na sebe upozornila loňskou deskou Under Quiet nebo skladbou Lay Down ve filmu Ve stínu.

Never Sol sbírá zkušenosti v Tokiu na Red Bull Music Academy Never Sol sbírá zkušenosti v Tokiu na Red Bull Music Academy


red-bull-music-academy-tokio-2011-never-solNever Sol


Objev muzikanta Jana P. Muchowa si užívá 14 dní na hudebním workshopu se stejně talentovanými muzikanty z celého světa. Téměř šedesát hudebníků bude až do 14. listopadu spolupracovat, předávat si zkušenosti, nasávat je od zkušených lektorů, žít spolu a samozřejmě budou vystupovat v tokijských klubech.


"Studia jsou krásný, lekce super inspirativní, hlavně ta s Benjaminem Wrightem. Myslím, že si tu každý může najít to svoje, ale vedle toho se naučit mnoho nových věci, který může aplikovat v práci. Pro mě je největším tématem produkce a pozorovat, jak pracují ostatní, protože jsem stále v procesu učení se. Je tu taky hodně zajímavých nástrojů, který k práci můžeme používat a který neznáme. Je úžasný mít možnost vyzkoušet si starý synťáky nebo nahrávat v tak velkym studiu,"
líčí Never Sol první dojmy z Tokia.

A na koho se můžou participanti 16. Red Bull Music Academy těšit? Never Sol určitě na producentku z Los Angeles TOKiMONSTA, inovátora samplingu a hiphopovou legendu Marley Marl a na Isao Tomitu, japonského skladatele elektronické hudby a soundtracků, proslaveného průkopnickým použitím syntezátorů a analogových sekvencerů hudby na konci 60. let. Na workshopy do špičkově zařízených studií akademie přijde například známá postava tokijské hudební scény DJ Krush, dvorní beatmaker Jay-Z Just Blaze, italský producent Marco Passarani nebo Dorian Concept.


TZ

zavřít