Warehouse party Komiks bude hostit Davida Augusta

Vydáno 08.04.2015 | autor: Ondřej Bambas

Již čtvrté vydání KOM!KS warehouse party a umělecké výstavy představí 10. dubna německého DJe Davida Augusta. Zatímco vstupenky stále mizí, pečlivě vybraná lokace dostává již posledních úprav.

Warehouse party Komiks bude hostit Davida Augusta Warehouse party Komiks bude hostit Davida Augusta

 

komiks vol.4


Loni v květnu se konalo první vydání Komiksu. Ten proběhl v Microně, druhý se přemístil do Bubenské, poslední díl našel mnohým představil skate park na Letné. Lokalitou pro čtvrté pokračování, které proběhne 10. dubna, je nakonec pivovar Braník. Že je to prostor vhodný k propojení umění s hudbou dokázal již na začátku roku večírek UMPRUM, na němž vystoupili například WWW.

Hlavní hvězda následujícího Komiksu je také známa - do Prahy zavítá David August, mladý talent vydavatelství Diynamic. Jeho hlavní živé vystoupení doplní DJ Schwa, Lumiere a Fatty M s hosty. Součástí hudebního programu bude i umělecká část představující něco z výtvarné a vizuální tvorby včetně kreseb Jakuba Janovského z AVU a instalace #SRDCE tří studentů Fakulty designu a umění Ladislava Sutnara v Plzni.

Vstupenky se dají sehnat od 300 Kč, koupíte je na adresách Opatovická 20 v Q-Cafe, Dlouhá 20 ve Followe Me Cafe a Bubenské 1 v The Chemistry Gallery. Elektronicky pak na Resident Advisor a GoOut. Kompletní ifnormace naleznete na facebookovém eventu.


text: Ondřej Bambas. foto: fb profil umělce a události

 

zavřít