Urban Zone Party Edition: hiphopová klasika s Indy & Wich a beatboxová nálož od THePETEBOX

Vydáno 13.05.2015 | autor: Petr Lenk

 

Urban Zone Party Edition opět přináší vytříbený večírek se skvělou muzikou. 20. května se můžete v pražském Lucerna Music Baru těšit na „fotřínky" českého hip hopu, Indy & Wich feat. LA, a špičkového britského beatboxera, který si říká THePETEBOX.

Urban Zone Party Edition: hiphopová klasika s Indy & Wich a beatboxová nálož od THePETEBOX Urban Zone Party Edition: hiphopová klasika s Indy & Wich a beatboxová nálož od THePETEBOX

pep

 

Indy & Wich na středeční Urban Zone Party Edition připomenou jak své letité hitovky, tak i nové skladby. Polínko pod kotel v Lucerna music baru přihodí i britský skladatel, showman a renomovaný beatboxer The Petebox. Večer zakončí Dj LPD z partičky Funky doggz squad. Vstup je prakticky zdarma, podmínkou je věk nad 18 let a registrace na www.urbanzone.cz, hradí se jenom rezervační poplatek, který můžete ihned propít na baru.

 


THePETEBOX

THePETEBOX je britský beatboxer, hudebník, skladatel a multiinstrumentalista, jehož live vystoupení si získala diváky po celém světě. V roce 2005 vyhrál Beatbox Championships rádia BBC 1 a byl také jmenován vítězem Talent Award stanice Channel 4. Peteův styl se dále vyvíjí, jeho show nově obsahují i speciální efekty, více looperů a také kytaru – to vše dohromady s jeho unikátním beatboxem tvoří komplexní skladby. 

 

 

INDY & WICH feat. LA4

Tahle trojice působí na naší scéně od konce 90tých let. DJ Wich je dlouhodobě nejvyhledávanějším a nejuznávanějším českým hiphopovým producentem. V roce 2004 Wich vydal svou první producentskou desku s názvem Time is Now, která obsahuje ty nejlepší české a slovenské kapely plus hosty ze záhraničí. Indy a Wich se také stali hudební tváří snímku Tomáše Vorla Gympl , kam Wich složil veškeré hudební podklady a jeho skladba Z Tvojí 1/4 se stala ústřední skladbou filmu.


indy a wich dvd




weblmb a5 

Více na www.urbanzone.cz a Facebook události 

 

TZ, foto Urbanzone.cz, archiv

zavřít