Pirát Simpsonových dopaden

Vydáno 20.08.2007 | autor: redakce

Policii se podařilo dopadnout mladíka, který nelegálně pořídil kopii snímku Simpsonovi ve filmu a umístil ji na internet. Způsobil tak škodu ve výši 5 milionů korun.

Pirát Simpsonových dopaden Pirát Simpsonových dopaden

Díky vydatné pomoci České protipirátské unie se policii podařilo dopadnout mladíka, který nelegálně pořídil kopii snímku Simpsonovi ve filmu a umístil ji na internet. Podle odhadů ČPU si pirátský záznam Simpsonů s českým dabingem stáhlo na sto tisíc lidí, kteří by za vstupné do kina utratili 10 milionů korun. Společnosti Bontonfilm, a.s., která film v kinech distribuuje, tak vznikla škoda ve výši 5 milionů korun.



Na filmu pracují stejní tvůrci jako na televizním seriálu, a tak se fanoušci dočkají většiny svých oblíbených postav. Seriál, který již několik let úspěšně uvádí i Česká televize, si u diváků vydobyl výlučnou pozici především díky kombinaci černého a situačního humoru. Snahou tvůrců je k filmu přitáhnout i ty diváky, kteří se zatím s fenoménem Simpsonových příliš nesetkali a zároveň uspokojit věrné fanoušky a překvapit sami sebe.

www.simpsonovivefilmu.cz
zavřít