Nové konkurzy Na stojáka!

Vydáno 12.09.2007 | autor: redakce

V září a říjnu budou probíhat nové konkurzy účinkujících pro zábavný pořad HBO "Na stojáka". Zúčastnit se jich může každý, kdo se rád předvádí, má vyřídilku, pamatováka, ale hlavně smysl pro humor!

Nové konkurzy Na stojáka! Nové konkurzy Na stojáka!

Co všechno lze dělat „na stojáka“? Třeba si dát skleničku v cocktail baru v pražském Retro Music Hallu. Jednoznačně lze doporučit středy. Třeba 19. září, 3. října, 17. října, 31. října či 14. listopadu. Právě v těchto dnech od 20:00 hodin večer tady totiž budou probíhat nové konkurzy. Dobrá zpráva pro ty, kteří si tenhle kontaktní a zábavný pořad oblíbili a rádi by se k němu občas vrátili: koncem září vyjde už druhý díl DVD Na stojáka s výběrem těch nejlepších čísel.



Účinkují Robert Nebřenský, Pavel Liška, Iva Pazderková, Marek Daniel, dále pak René Jahoda, Tomáš Hanák, Ester Kočičková, Lukáš Pavlásek, Lenka Vychodilová, Václav Koubek, Igor Chmela, Josef Polášek, Jana Tučková, Gabriela Vodrážková, Richard Němec, Lucie Roznětínská, Michal Kavalčík, Marie Ludvíková a Mariana Chmelařová. Vše navíc opatřeno bonusy Tomáše Matonohy a René Jahody.



Kromě nich pozvání „na stojáka“ do Retro Music Hall adresují všem zájemcům ti, kteří se pohybují obvykle spíše za kamerou, ale pro úspěch díla jsou neméně důležití: především režisér Zdeněk Tyc a producent Ondřej Trojan.

www.hbo.cz
zavřít