Speed Racer - Trošku jiné F1

Vydáno 06.08.2008 | autor: Filmopolis.cz

I když nechrlí páru ani dým, je rychlejší než všichni čerti. Speed, mladý, talentovaný automobilový závodník. Agresivní, instinktivní a nebojácný. Všechno dělá na hranici schopností, každý jeho výkon provází maximální riziko nezdaru...

Speed Racer - Trošku jiné F1 Speed Racer - Trošku jiné F1

Díky tomu, že jeho otec vymyslel superrychlý bourák Mach 5, má Speed (Emile Hirsh) možnost utkat se s těmi nejlepšími z nejlepších ve smrtelně nebezpečném závodě přes celou zemi. Tady na něj nečeká jen rival Racer X (Matthew Fox), ale možná i pravda o smrti jeho bratra.

 

 

Bratři Wachowští po trilogii Matrix neplavali v penězích, nýbrž osnovali plány, kterak adaptovat slavný animovaný seriál Speed Racer. Ten má svůj původ v 60. letech v Japonsku, kde byl vysílán pod názvem Mach Go Go Go, a představoval jeden z prvních pokusů implantovat charakteristický japonský styl manga/anime na lukrativní americký televizní trh. Pokus vyšel a pro mnohé Američany představoval první setkání s tímto fenoménem. Stejně tak pro bratry Wachowské. Po “R“ snímcích chtějí dostát uznání u širšího publika, proto zamýšlejí Speed Racera jako rodinnou zábavu.

 

Koupit DVD na Filmopolis.cz

 

zavřít