Keanu Reeves v thrilleru z policejního prostředí

Vydáno 22.08.2008 | autor: Filmopolis.cz

Thriller Street Kings je naturalistickou ukázkou zkorumpovaných policistů se spoustou krvavých scén, který ocení každý fanoušek thrillerů z policejního prostředí.

Keanu Reeves v thrilleru z policejního prostředí Keanu Reeves v thrilleru z policejního prostředí

V Los Angeles už téměř žádný policajt není čistý a Tom Ludlow (Keanu Reeves) je toho zdárným příkladem. Důkazy se objevují jen tam, kde se to jeho týmu hodí a korupce je na denním pořádku. Problémy začnou ve chvíli, kdy se jeho partner, detektiv Terrance Washington (Terry Crews) rozhodne za Tomova tvrdého nesouhlasu se vším skoncovat a stát se pro změnu poctivým policajtem. Washington je zavražděn přímo před Ludlowovýma očima a ten, pronásledován pocitem vinny se pouští ještě spolu s mladým detektivem (Chris Evans) do pátrání po vrazích. Pravda však může být mnohem horší než si dokázal představit a jisté je jen to, že ulicemi poteče krev.

 

 

O scénář ke KRÁLŮM ULICE se postaral James Ellroy, který má za sebou úspěšné projekty jako je L. A. - PŘÍSNĚ TAJNÉ nebo ČERNÁ DAHLIA. Na režisérskou židli pak usedne David Ayer, který si svůj režijní debut odbyl v DRSNÝCH ČASECH. Kromě Keanu Reevese se ve filmu objeví i Hugh Laurie, kterého proslavila role doktora House ve stejnojmenném seriálu, nebo také držitel oscara Forest Whitaker.

 

Koupit DVD na Filmopolis.cz

zavřít