Normal: spása pro český film?

Vydáno 23.12.2008 | autor: redakce

Dobový thriller s Milanem Kňažkem, Pavlem Gajdošem a Dagmar Havlovou, natočený podle skutečného případu masového vraha, zveřejňuje na internetu první kino trailer.

Normal: spása pro český film? Normal: spása pro český film?

Produkce filmu umístila ukázku s poutavými záběry režiséra Julia Ševčíka a kameramana Antonia Riestry pouze na své stránky, přesto okamžitě vzbudila pozornost a nebývale pozitivní ohlasy. Todd Brown na renomovaném americkém serveru Twitch (www.twitchfilm.net) napsal, že „Ševčík dal dohromady něco skutečně výjimečného, film nasnímaný omračujícím způsobem a překypující energií.

 

Nyní jsou první záběry z očekávaného filmu odehrávajícího se ve 30. letech minulého století ke stažení na adrese www.normalfilm.cz. Na stejných adresách je ke stažení také první oficiální sada fotografií z filmu. „Vynikající ohlasy na náš teaser mě moc potěšily! Víme, že upoutávky bývají velmi často bolestí českých filmů, takže jsme se té naší věnovali s velkou péčí. Spolu s dokončováním filmu už pracujeme i na delším traileru, který by měl být hotový někdy v polovině února a který už i trošku poodhalí děj Normalu,“ slibuje Ševčík.

zavřít