Harry Potter - nová kolekce + bonus

Vydáno 07.07.2009 | autor: Filmopolis.cz

Kolekce Harryho Pottera: Roky 1 - 5 (10 DVD) + exkluzivní bonus disk. Na DVD přichází nová kolekce všech filmů Harryho Pottera (10 DVD ve zcela nových přebalech) + exkluzivní bonusový disk. Ten mimojiné obsahuje pět scén z nového filmu Harry Potter a Princ dvojí krve.

Harry Potter - nová kolekce + bonus Harry Potter - nová kolekce + bonus

Harry Potter a Kámen mudrců


Harry dostává dopis napsaný zeleným inkoustem, který přinese vzácná sova. Podivuhodný dopis obsahuje pozvání, aby opustil lidský svět a nastoupil jako žák Školy čar a kouzel v Bradavicích. Obr Hagrid pomůže Harrymu Potterovi obstarat kouzelnické pomůcky, které bude potřebovat, a Harry se může vydat na londýnské nádraží King´s Cross, aby našel nástupiště 9 a 3/4 a odcestoval do Bradavic. Ve vlaku se potká s dalšími prvňáky Hermionou a Ronem, kteří se stanou jeho přáteli. Začíná příběh, který si nedokázali představit ani ve svých nejsmělejších snech!

 

 

 

Harry Potter a tajemná komnata


Auta létají, stromy oplácejí rány a záhadný skřítek přichází varovat Harryho Pottera na začátku druhého roku jeho úžasné cesty do světa kouzel. Tento rok v Bradavicích pavouci mluví, dopisy hubují a Harryho znepokojivá schopnost mluvit s hady obrátí jeho přátele proti němu. Od Soubojnického klubu po zákeřný Potlouk, je to rok plný dobrodružství a nebezpečí, ve kterém krvavý nápis na stěně oznamuje: Tajemná komnata byla otevřena. Záchrana Bradavic v této okouzlující adaptaci druhé knihy J. K. Rowlingové vyžaduje od Harryho, Rona a Hermiony veškeré kouzelnické schopnosti a odvahu. Připravte se, že budete tak zaujati až zkameníte, jakmile Harry Potter ukáže, že je nejen kouzelník, ale i hrdina!

 

 

Harry Potter a vězeň z Azkabanu


Harry potter dvd filmZatímco ničemná teta Marge pluje noční oblohou, Harry se vypraví vstříc třetímu školnímu roku v Bradavicích. Po příšerné jízdě Záchranným autobusem se ocitne v Příčné ulici, kde se dozví, že uprchlý vězeň Sirius Black jde po něm. Tak začíná nové pololetí. V Bradavicích se Harry a jeho přátelé učí jemnému umění přistoupit k hipogrifovi, proměně bubáka měnícího podobu v něco směšného a dokonce vracet se v čase. Mozkomorové vysávající duše se vznášejí nad Bradavicemi a ohrožují Harryho, zatímco příznivec Toho, jehož jméno nesmíme vyslovit, se skrývá uvnitř zámku. A Harry se s nimi všemi bude muset utkat. Režisér Alfonso Cuarón natočil podle třetí knihy J. K. Rowlingové báječné strhující vyprávění plné smíchu, napětí a překvapení, která vám vyrazí dech a jaká můžete najít jen v dobrodružstvích Harryho Pottera. Neplecha ukončena!

 

Harry Potter a Ohnivý pohár


Harry potter dvd filmČtvrtý rok Harryho Pottera ve Škole čar a kouzel v Bradavicích bude opět plný překvapení, akce a nebezpečí. Bradavice pořádají Turnaj tří kouzelníků, kde tři vybraní studenti ze tří nejprestižnějších kouzelnických škol budou plnit řadu nebezpečných úkolů. Teprve čtrnáctiletý Harry je překvapivě do soutěže vybrán jako čtvrtý a jelikož je rozhodnutí Ohnivého poháru závazné, soutěžit musí. Všude bují podezřívavost a žárlivost, dokonce i jeho nejbližší začínají věřit, že Harry nějakým trikem pohár přiměl, aby ho vybral. Harry se připravuje na náročné úkoly Turnaje – musí uniknout plameny chrlícímu drakovi, potopit se do hlubin velkého jezera a najít cestu v nebezpečném bludišti. Nic ho ale nedeptá víc než nejděsivější ze všech úkolů – najít partnerku na Vánoční ples. Události naberou neblahý kurz, když přímo na pozemku školy dojde k vraždě. Vyděšený a pronásledovaný sny o Voldemortovi se Harry obrátí na Brumbála. I ctihodný ředitel školy však přiznává, že žádné snadné odpovědi už neexistují. Vítězství je na dosah, když se ale přiblíží k Poháru tří kouzelníků, není všechno tím, čím se být zdá a za okamžik už se Harry střemhlav řítí vstříc nevyhnutelnému setkání se skutečným zlem...

 

Harry Potter a Fénixův řád


Harry potter dvd filmPátý film o brýlatém čaroději Harry Potterovi přináší mnohem temnější děj, než jak tomu bylo u dílů předchozích. Pán Zla se na konci minulého dílu vrátil silnější než kdy dříve připraven nastolit svou krutovládu. Jenže ani pro tak mocného mága není nic tak jednoduché, jak by se mohlo zdát a v jeho cestě k definitivní moci stojí mnoho překážek. Jednou z nich je právě Harry, chlapec který toho-jehož-jméno-se-nesmí-vyslovit již jednou porazil a ze souboje si odnesl jen jizvu ve tvaru blesku. Jenže Pán Zla nemíní tentokrát nic ponechat náhodě a před přípravou spletitého plánu na ovládnutí světa musí získat jeden artefakt, předmět, který mu mnohé osvětlí. Do karet mu nahrává fakt, že mladému kouzelníkovi nikdo nevěří, a tak o jeho návratu nikdo nemá ani potuchy. Harry se tak stává spíše terčem posměchu, než hrdinou, ale i přesto je připraven postavit svému odvěkému soupeři v souboji na život a na smrt a zabránit mu aby svět opět uvrhl do temnoty. Spolu se svým přáteli se učí jak zdolat temné čáry a kouzla, díky kterým by mohli získat nad Smrtijedy, Voldemortovi posluhovači, převahu. A aby toho nebylo na Harryho málo přicházejí velké změny i do Bradavic, a ne všechny jsou pro něho dobré. Setkání s novou profesorkou Obrany proti černé magii se neodehraje tak jak by si představoval a i v ostatních předmětech jej čekají problémy. A nezapomeňme na testy NKÚ, které čekají na studenty pátého ročníku a značně ovlivní jejich budoucí život. Kdo tentokrát zvítězí, dobro nebo zlo? Co je to vlastně ten Fénixův řád a co se to snaží Voldemort získat? Odpověď na tyto a mnohé další otázky vám zodpoví další z řady filmů podle populární knižní série J. K. Rowlingové

Exkluzivní bonusový disk


Tato kolekce obsahuje separátní nový exkluzivní bonusový disk s českými titulky v délce 50 minut.
Ten mimojiné obsahuje pět scén z nového filmu Harry Potter a Princ dvojí krve.

Koupit kolekci DVD na Filmopolis.cz

zavřít