Kapely čeká turnaj v nohejbalu

Vydáno 10.07.2009 | autor: PR

Již 29. července se na tenisových kurtech TJ Sokol II, ulice Magnitogorská v pražských Vršovicích uskuteční pátý ročník nohejbalového turnaje česko-slovenských hudebních skupin Festonda Cup 2009.

Kapely čeká turnaj v nohejbalu Kapely čeká turnaj v nohejbalu

Na diváky a návštěvníky akce bude kromě nevšedních sportovních zážitků, na kterých se každoročně podílejí hudebníci a kapely nejznámějších česko-slovenský jmen, připraven také bohatý doprovodný program, exhibice nohejbalových mistrů světa, skvělé drinky a nepřeberné množství občerstvení. Pro kapely a účastníky turnaje jsou již tradičně přichystány věcné ceny v podobě stylového oblečení oblíbených módních značek. Vítězný tým nejlepších hráčů získá jako minulý rok víkendový luxusní pobyt v Sporthotelu Relax 007 v Harrachově. Muzikanti zde budou moci relaxovat po náročném festivalovém létě nebo mohou tento prostor využít k soustředění či natáčení desky.


K dispozici jim bude bazén s vířivkou, fitness, indoor golf, sauna, masáže nebo restaurace s vlastním barem. Kapely, které se letos zúčastní turnaje, jsou: Divokej Bill, Wohnout, Skyline, UDG, Tři sestry, Medvěd 009, Post it, Navigators, Vypsaná fixa, Mig 21, Lety Mimo, Kurtizány z 5. Avenue - Devils Autumn, Krucipüsk, Atari Terror, Blue Effect, Polemic, Gang ala Basta, Prohrála v kartách, Status Preasents, Apple Juice, Airfare a další…

Letošní turnaj bude doplněn o miniturnaj týmu složených z krásných slečen a dam. Osloveny byly Marka Rybin -Skyline, Andrea Plíšková - Gang ala Basta, Anna K a další. Dámy postaví své ženské týmy a utkají se o pohár Jirky Zemánka.

zdroj: Beni Production
zavřít