Cirkus Cirkus startuje tento víkend

Vydáno 09.02.2010 | autor: PR

V sobotu 13. února a neděli 14. února se v pražské Incheba Areně uskuteční mezinárodní festival cirkusového umění Cirkus Cirkus. Zúčastní se ho soubory z různých koutů Evropy ale také například z Afriky.

Cirkus Cirkus startuje tento víkend Cirkus Cirkus startuje tento víkend

„Dali jsme si na výběru soutěžících opravdu záležet. Jsem velmi potěšen, že se nám podařilo zajistit taková vystoupení jako je drezůra slonu z Německa, drezůra lachtanů z Velké Británie, unikátní vystoupení bizonů, které ve světě nemá obdoby, ale také show skakáčů z Maroka, “ vysvětluje jednotlivé části nabitého programu prezident festivalu Artur Kaiser. O umu soutěžících bude rozhodovat odborná a VIP porota, složená ze známých osobností, světových cirkusových agentů a ředitelů světových cirkusů.


Publiku se představí čestný host a předseda odborné poroty v jedné osobě, herec a mim, Bolek Polívka, dále pak herec Lubomír Lipský, moderátor a producent Petr Šiška, zpěvačka a modelka Iva Frühlingová, jazzman Pavel Ryba, choreograf a herec Pavel Towen Veselý, autor hudby, zpěvák a leader kapely O5&Radeček, Tomino Polák, dále pak Are Arnardo, ředitel norského cirkusu Arnardo, Carl Jernström, ředitel cirkusu Finlandia nebo také Filip Gaier – Busch, ředitel německého cirkusu Busch – Roland. V publiku nebudou chybět zástupci nejznámější německých cirkusů Flic Flac a Krone a řada známých českých osobností.

zdroj: PromoProdukce
zavřít