Vydáno 15.08.2016 | autor: admin
Ryze česká rodinná firma Pražská čokoláda, která na českém trhu úspěšně působí již 11 let, přináší luxusní cukrovinku, kterou chce vzdát hold Karlu IV.
Výrobce luxusních čokoládových delikates, společnost Pražská čokoláda, která na českém trhu úspěšně působí již 11 let, se rozhodla připojit k letošním oslavám 700. výročí narození Karla IV. a obohatila svou nabídku o speciální cukrovinku Globuli Carolini, tedy Karlovy koule.
Za lahodným koktejlem chutí originální receptury Globuli Carolini se skrývá rafinovaná kombinace černé a bílé čokolády a tradičních českých surovin jako je Tuzemák, švestky a mák. Suroviny pro královskou lahůdku získává výrobce zejména u českých dodavatelů.
Ručně vyráběné Karlovy koule jsou baleny ve středověkém měšci, na kterém je vyobrazen proslulý panovník.
O společnosti Pražská čokoláda:
Pražská čokoláda je ryze česká rodinná firma, která se zabývá výrobou vysoce kvalitních čokoládových produktů. Veškerou produkci zhotovuje v České republice. Při výrobě je kladen důraz na spolupráci s lokálními partnery a dodavateli. Také balení čokolád, nugátů, pralinek a dalších čokoládových delikates zdůrazňuje svůj původ – na většině z nich jsou vyobrazeny motivy Prahy.
Pražská čokoláda provozuje 8 vlastních značkových prodejen a od roku 2015 také Café & Bistro v Nerudově ulici na Malé straně. V nabídce bistra hosté naleznou kromě domácích zákusků, skvělé kávy a zdravého občerstvení i horkou čokoládu, která bývá označována za „nejlepší v Praze“.
Pražská čokoláda se snaží reagovat na podněty zákazníků a vyvíjí pro nové produkty a příchutě. Většina výrobků je bez lepku a ve výrobě není používán palmový olej.
Nachfolger patří mezi nejstarší cukrovinkářské značky v České republice. Čokoládové miniaturky a tyčinky jsou typické svým historickým designem.
Značka Steiner a Kovařík nese jména zakladatelky společnosti Silvie Steinerové a jejího partnera Petra Kovaříka, ředitele firmy. Výrobky S&K mají moderní design, se kterým Silvie ráda pracuje. Nejoblíbenějším produktem jsou pražené mandle v čokoládě různých příchutí, čokoládové tabulky, pralinky či specialita Český nugát, která získala v roce 2015 ocenění Great Taste.
Třetí značkou čokoládových výrobků je Choclee, pod kterou se skrývají klasické čokoládové tabulky především s fotografiemi Prahy.
Nejmladší značkou je Čas čaje, pod kterou byla uvedena řada certifikovaných cejlonských čajů.
Více informací najdete na: www.prazskacokolada.cz a www.praguechocolatebistro.com
PR, foto Pražská čokoláda