Jak si nejlépe zpříjemnit cestování? S high-end sluchátky Sennheiser PXC 550

Vydáno 14.12.2016 | autor: admin

Ať už cestujete denně v MHD, trávíte čas v autobuse či vlaku, nebo i v hlučnějším prostředí letecké dopravy, nepochybně oceníte bezdrátová sluchátka PXC 550, která jsou během vašich cest ideálním nástrojem k poslechu hudby nebo mluveného slova.

Jak si nejlépe zpříjemnit cestování? S high-end sluchátky Sennheiser PXC 550 Bezdrátová sluchátka Sennheiser PXC 550 jsou ideálním společníkem na cestách

PXC 550 jsou high-end cestovní (bezdrátová, bluetooth) sluchátka s technologií NoiseGard Hybrid a TalkThrough funkcí pro okamžitou komunikaci s okolím. Poskytují optimální klid pro poslech hudby a filmů, nebo zajistí absolutní ticho od jinak hlučného okolí.

Zvukový pult v kapse – Sennheiser ClipMic nahrává 24/96 do iPhonu

Cestujícím nabízejí naprosto nový zvukový vjem, a to díky adaptivnímu tlumení a Duofol membránám. Jejich součástí je tzv. NoiseGard - aktivní systém pro potlačení okolního hluku, který firma Sennheiser původně vynalezla pro piloty letadel, kteří vyžadují dobrou kvalitu zvuku a efektivní ochranu proti okolnímu hluku i ve velmi hlučném prostředí. NoiseGard Hybrid je vylepšený systém jeho předchůdce NoiseGard 2.0 s optimalizovanou konstrukcí a efektivnějšími procesory. Čím hlasitější je hluk okolo, tím intenzivněji pracuje NoiseGard. Tento systém také používá lepší mikrofony pro zachycení okolního nežádoucího hluku.


Sluchátka lze samozřejmě používat i pasivně, tedy s vypnutým NoiseGard systémem a bez baterií. Každý kdo si přeje komunikovat s lidmi poblíž, aniž by si sundaval sluchátka, tak může učinit díky sluchátkům PXC 550 a funkci TalkThrough: když tuto funkci aktivujeme, vysoce kvalitní mikrofony, zabudované z vnější strany sluchátek, snímají bezprostřední okolí. Nežádoucí okolní hluk, jako je například hluk motorů v letadle, je elektronicky odfiltrován v přesné míře, takže jediné, co nyní uslyšíte, je hlas lidí, kteří jsou poblíž.

Mikrofonní klasika Sennheiser ew 500-945 G3, e 845 a ew 135 G3



PXC 550 se dají složit a jsou dodávána společně s přenosným pouzdrem, dvěma kusy AAA baterií a dvěma druhy redukcí (redukce 6.3 mm jack stereo a redukce 2 x 3.5 mm jack mono). Ovladač hlasitosti je umístěn na jednostranně vyvedeném kabelu, který je odpojitelný čímž zajišťuje velké pohodlí.

Vlastnosti

   - High-end zvuk na cestách: mimořádná kvalita zvuku díky adaptivnímu tlumení a Duofol membránové technologii

   - NoiseGardTM Hybrid technologie poskytuje aktivní potlačení okolního hluku až na 90%

   - Vysoká úroveň pasivního potlačení okolního hluku díky náušníkům a hlavovému mostu vyrobeného z vysoce     kvalitních materiálů

   - Funkce TalkThrough: pro snadnou komunikaci s lidmi ve vašem okolí bez sundavání sluchátek

   - Vysoce kvalitní materiály, vyměnitelné náušníky a kabel s vysokou životností

   - Plné vybavení: transportní pouzdro, dva druhy redukcí (1 x 6.3 jack stereo, 2 x 3.5 mm jack mono), baterie

   - Možnost regulace hlasitosti přímo na sluchátkách

   - Ideální pro lidi na cestách: pohodlná, robustní a skládací konstrukce sluchátek

   - Sluchátka fungují i při pasivním používání, tj. i s vypnutým NoiseGardTM systémem a bez baterií

   - Ideální pro letadlové zábavní systémy, MP3 přehrávače a ostatní přenosné přehrávače a vybavení

   - Funkci NoiseGardTM Hybrid lze využívat i samostatně, bez poslechu hudby


Technické parametry naleznete na webových stránkách výrobce.

Doporučená maloobchodní cena je 10.800 Kč (včetně DPH). Tato sluchátka jsou v prodeji u autorizovaných prodejců značky Sennheiser.

PR, foto Panter Praha

Témata: sluchátka, mikrofony, hudba, vánoční dárek, cestování

zavřít