Kde slavit Halloween: 5 tipů redakce iREPORTu

Vydáno 29.10.2015 | autor: redakce

Kde slavit Halloween: 5 tipů redakce iREPORTu Kam vyrazíte slavit Hallowwen? Máme pro vás 7 tipů

LUCKY HAZZARD & SAILOR JERRY HALLOWEEN 2015

kde: Rock Café, Praha

kdy: 30. října: 

co: Děsivě chladná vůně zatuchliny se ponese Prahou na sto honů, nemrtví se na jednu noc stanou živými, panenka Chucky zase udeří a vymítači ďáblů nebudou vědět kam dřív skočit…

Milujete horory, kérky a dobrou muziku? Tak se nechte pozvat na party "LUCKY HAZZARD & SAILOR JERRY HALLOWEEN 2015" v temných zákoutích pražského Rock Café! A 30. října se připravte na ten nejlepší halloweenský mejdan ve městě. Startujeme už v 19:30, tak dorazte včas, ať na vás taky zbude aspoň kousek z ubohých kolemjdoucích smrtelníků. 

 

Součástí akce bude v prostorách Rock Café kina i Bloody Xmas Light.

Ohlédneme se za minulými šesti ročníky jediného festivalu hororu u nás.

Uvidíte vítězné filmy festivalu, setkáte se s tvůrci, nebude chybět ani unikátní projekce filmu Choking Hazard za přítomnosti režiséra Marka Dobeše, který ho doprovodí komentářem o zákulisí jeho vzniku. 

HALLOWEEN IN THE HOUSE MUSIC

kdy: 30. října

co: Páteční housovej mejdan s bohatými dekoracemi a kvalitně nalajnovaným beatem Tě nenechá v klidu. Super DJs za deckem jsou zárukou kvality ..Pokud máš rád housový libůstky, nemůžeš si tento mejdan nechat ujít..

HALLOWEEN PARTY 2015

kdy: 31. října

kde: La Loca, Praha

co: Nejstrašidelnější noc roku je tu. Stravte tuto netradiční sobotu ve stylu s velkým H.

Ničeho se bát nemusíte, ba naopak. Těšit se můžete na následující:

Krvavě autentický bodypainting a make up.
Fantastické halloweenské nápojové menu, ze kterého vám bude běhat mráz po zádech.
Pekelně našlapený hudební set v podání DJs Forrest Pine a Buldoga.

Vstup ZDARMA

Začátek akce je ve 21:00.

HALLOWEEN PARTY BRNO 2015

kdy: 31. října

kde: KC Babylon, Praha

 

Bloody Sexy Halloween

kde: 31. října

kde: Forum Karlín, Praha

co: 

KONCEPT BLOODY SEXY

Bloody Sexy Halloween – založena v roce 2009 společností  Jack Danini Productions,  Student Zone, a Prague Never Sleeps, je  největší Halloweenovou akcí v České republice s více než 5000 pravidelnými návštěvníky. Zájem o Bloody Sexy začal v roce 2009 silně narůstat a v roce 2011 byla poptávka po akci tak velká, že pořadatelé museli přidat i noc druhou, aby byli schopni uspokojit všechny příznivce.

V posledních 6 letech akce Bloody Sexy Halloween dominovala a udělala zásadní převrat v slavení svátku Halloween v České republice! Akce je každoročně vyprodaná a tento rok nebude výjimkou! Sedmá edice Bloody Sexy bude větší a ještě lepší než kdy předtím, více cen, žhavější a divočejší shows, výběr těch nejlepších zahraničních a domácích DJs! Fanoušci Bloody Sexy připravte se, protože tohle bude divočina… Bloody Sexy divočina!

Legendární Halloweenská párty v největším kulturním centru Brna je opět tu! V průběhu večera si opět zatančíme všechny taneční styly, přivítáme nové žáky základních tanečních, nebudou chybět disko vstupy, EDM. Electroswing, sirtaki, makarena ani live lasershow či Street dance show. Celou akci zaznamenají profesionální fotografové i kameramani!

 

 

 

zavřít