Kdo by mohl přijet koncertovat v roce 2019: Uvidíme v Česku Muse, Aerosmith, Pink nebo Eminema?

Vydáno 14.09.2018 | autor: redakce

I když rok 2018 ještě zdaleka nekončí, už nyní se plní koncertní kalendáře na příští sezónu. Koho u nás uvidíme v roce 2019? Promotéři dosud stihli oznámit hvězdy, jako jsou Slash, Maroon 5, Twenty One Pilots, Zaz, Elton John a mnoho dalších. Kdo rozšíří jejich řady? Dovolili jsme si trochu spekulovat a zkusit lákadla pódií dalších dvanácti měsíců odhadnout. Tady je sedmička našich tipů. 

Kdo by mohl přijet koncertovat v roce 2019: Uvidíme v Česku Muse, Aerosmith, Pink nebo Eminema? Kdo by mohl přijet koncertovat v roce 2019: Uvidíme v Česku Muse, Aerosmith, Pink nebo Eminema?


Charlie Puth

Vydáním alba Voicenotes září hvězda jménem Charlie Puth, zdá se, nejvíce. Jeho Voicenotes Honda Civic Tour již zakončila svoji americkou část a během podzimu stihne i část asijskou. Ať už Puth vyrukuje příští rok s novou deskou, či ne, je nad slunce jasné, že jeho fanouškovská základna roste každým dnem - po celém světě. Proto není vyloučeno, že by mohl zavítat i do Evropy. A kdo ví, třeba jej bez trička uvidí i české publikum v pražské O2 areně nebo jiné hale. (Filip Pešta)

RECENZE: Charlie Puth nosí hitové melodie po kapsách

Eminem

S albem Revival Eminem bohužel do Prahy nezavítal. Může se to ale stát příští rok s jeho zbrusu novou deskou Kamikaze. Ač by to ostřílenou rappovou hvězdu možná překvapilo, počátkem nového milénia byla její lyrika oblíbená u teenagerů po celé ČR. Dnes jsou z nich dospěláci a zakoupení vstupenky na Eminemův pražský koncert by pro ně byl splněný dětský sen. Třeba se stane, že Marshall Mathers zatouží po dobré "plzničce" a nejen tuzemští fanoušci dostanou konečně možnost užít si legendu rapu naplno a naživo. (Filip Pešta)

RECENZE: Eminem vás na nové desce Kamikaze praští rovnou do obličeje

Aerosmith

Je jasné, že pokud by Aerosmith přijeli do Prahy, pro lístky bychom museli sáhnout hodně hluboko do kapsy. Evropské turné jeli loni a v příštím roce slaví 50 let existence. Joe Perry se nechal slyšet, že má kapela v plánu velkou celosvětovou šňůru. Na stránkách kapely se dozvíte, že první polovinu roku tráví jako rezidenti v klubu v Las Vegas, ale druhá polovina zatím termínově zeje prázdnotou. Nezbývá než doufat, že v plánu slibovaného turné nebude Česká republika chybět. (Kateřina Nováková)

Muse

Už 9. listopadu se Muse chystají vydat svoje v pořadí osmé album, které nazvali Simulation Theory. Matt Bellamy v rozhovoru pro NME řekl, že plánují k téhle desce opravdu velkou celosvětovou tour, ze které všem spadne čelist. V rámci Drones World Tour se u nás kapela zastavila v roce 2016, můžeme tedy reálně doufat, že na nás nezapomene ani v příštím roce. (Kateřina Nováková)

Pink

O návratu Pink do Česka se spekuluje už několik let, ale ani letos to nevyšlo - navzdory tomu, že loni vydala novou desku Beautiful Trauma. Příští rok by ale mohl konečně klapnout, Pink totiž oznámila, že i v roce 2019 hodlá vyrazit na turné s touto deskou. V Evropě s ní dosud nekoncertovala, a tak máme naději. (Kateřina Nováková)

RECENZE: Pink na albu Beautiful Trauma plave po proudu dnešního popu, období rebelie má už za sebou

Nina Nesbitt

Mladá zpěvačka, která se netají tím, že její největší inspirací v patnácti letech byla Taylor Swift a nějakým záhadým způsobem je jí i podezřele podobná, vydala po čtyřech letech taneční singl Loyal To Me. A společně se svými staršími skladbami spíše písničkářského charakteru vyjela letos dobývat Spojené státy. Na podzim má v plánu navštívit všechny hlavní evropské metropole - bohužel s výjimkou té naší. Na příjezd zpěvačky tu přitom již pár let čekáme. Kdo ví, třeba si jejího mezinárodního úspěchu všimnou alespoň pořadatelé letních festivalů. Jsme přesvědčeni, že třeba na Colours of Ostrava by vynikala. (Lucie Šimůnková)

Camila Cabello

Jednadvacetiletá kubánská kráska Camila Cabello se proslavila jako členka úspěšného girlbandu Fifth Harmony. Ten však v roce 2016 opustila a vydala se na možná ještě úspěšnější sólovou dráhu. V minulém roce dobyla všechny rádiové stanice hitem Havana a letos vydala sólovou desku Camila. Aktuálně koncertuje v Jížní i Severní Americe a my můžeme jenom doufat, že její další kroky povedou do Evropy. (Lucie Šimůnková)

Témata: koncerty, Pink, Muse, Aerosmith, Eminem, Charlie Puth, Camila Cabello, Nina Nesbitt

zavřít